inanılmaz bir hata yaptım. ne olacak şimdi
inanılmaz bir hata yaptım. ne olacak şimdi
ben üniversite kazandım. Ama sorun şu, ben yabancı dil yerine seçmeli yabancı dil çözdüğüm için yanlış hesaplanmış. 10 almama imkan yok. nasıl olur bu? ne yapacagım? kayıt yenileme ne zaman? gidebilecek miyim üniversiteye
Re: inanılmaz bir hata yaptım. ne olacak şimdi
Merak etme ek sınavda o dersi verirsin. Burada bir çok insan hemen hemen aynı durumda. ek sınav kayıtlarıda bugün yarın başlar
odeon94 yazdı:Merak etme ek sınavda o dersi verirsin. Burada bir çok insan hemen hemen aynı durumda. ek sınav kayıtlarıda bugün yarın başlar
Ek sınavlar ankarada mi oluyor? Bunda da veremezsem muaf mi olacağım? Birde üniversiteye yetisebilecek miyim? Çok korkuyorumtugve234 yazdı:odeon94 yazdı:Merak etme ek sınavda o dersi verirsin. Burada bir çok insan hemen hemen aynı durumda. ek sınav kayıtlarıda bugün yarın başlar
birinci ek sınav bildiğim kadarıyla bütün ilçelerde yapılıyor. eğer veremezsen büyüh ihtimal ikici ek sınav yapılacak oda ankarada. Korkma bende kazandım ama daha kayıt yaptırmadım. bizim 6 ekime kadar kayıt hakkımız var.yapman gereken sadece ek sınavı bekleyip çıkmış sorulara çalışmak.
Su an evde sevinç çığlıkları atıyorum yani 1. Ek sinav kendi şehrimizde oluyor?odeon94 yazdı:birinci ek sınav bildiğim kadarıyla bütün ilçelerde yapılıyor. eğer veremezsen büyüh ihtimal ikici ek sınav yapılacak oda ankarada. Korkma bende kazandım ama daha kayıt yaptırmadım. bizim 6 ekime kadar kayıt hakkımız var.yapman gereken sadece ek sınavı bekleyip çıkmış sorulara çalışmak.
Bunu da gecemeyince mi ankaraya gidecegiz?
Aynen öyle. bu yüzden birinci ek sınava iyi çalış.tugve234 yazdı:Su an evde sevinç çığlıkları atıyorum yani 1. Ek sinav kendi şehrimizde oluyor?odeon94 yazdı:birinci ek sınav bildiğim kadarıyla bütün ilçelerde yapılıyor. eğer veremezsen büyüh ihtimal ikici ek sınav yapılacak oda ankarada. Korkma bende kazandım ama daha kayıt yaptırmadım. bizim 6 ekime kadar kayıt hakkımız var.yapman gereken sadece ek sınavı bekleyip çıkmış sorulara çalışmak.
Bunu da gecemeyince mi ankaraya gidecegiz?

- foundreform
- Doçent
Ek sınav ile halledersin.
Muaf olmak için,daha önce 2 kez kalmış olman lazım.
Muaf olmak için,daha önce 2 kez kalmış olman lazım.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
-
Ek sınav tarihleri ne zaman başvuru tarihleri ne zaman arkadaşlar baktım ama göremedim.

Ya 27-31 ya da 27-30 agustos kayit yenileme(ek sinav icin) 12eylulde sinav var sabah ogle iki oturumuzunsaclikel yazdı:Ek sınav tarihleri ne zaman başvuru tarihleri ne zaman arkadaşlar baktım ama göremedim.
-
Teşekkür ederim.cacali3 yazdı:
Ya 27-31 ya da 27-30 agustos kayit yenileme(ek sinav icin) 12eylulde sinav var sabah ogle iki oturumuzunsaclikel yazdı:Ek sınav tarihleri ne zaman başvuru tarihleri ne zaman arkadaşlar baktım ama göremedim.