Ek sınav
- brutus1337
- Yardımcı Uzman
Ek sınav
Arkadaşlar Siteyi falan takip ediyoruz ama hiç bir yerde yazmıyor haber gelmiyor kaçırmayalım şu ek sınavı takip edebileceğimiz yer yokmu aöl de hiç bi kıpırtı yok ?
Mezun
Re: Ek sınav
Ek sınav müraacaat tarihleri 27- 31 Ağustos 2015
Peki sen nerden bu bilgiye ulaştınbackhar yazdı:Ek sınav müraacaat tarihleri 27- 31 Ağustos 2015
AÖL resmi site ve facebook sayfasından.btlbtl yazdı:Peki sen nerden bu bilgiye ulaştınbackhar yazdı:Ek sınav müraacaat tarihleri 27- 31 Ağustos 2015
Burdan linkini atabilirmisin aol nin resmi sayfasındaki ek sınav açıklamasını ben dün geceden beri bakıyorum bulamadım
http://www.aol.meb.gov.tr/ogrduyuruoku.php?id=57btlbtl yazdı:Burdan linkini atabilirmisin aol nin resmi sayfasındaki ek sınav açıklamasını ben dün geceden beri bakıyorum bulamadım
Sen yinede bugün halk eğitim merkezlerine falan sor; güya sınav sonuçları ayın sonunda açıklanacaktı 1hafta önceden açıklandı..
Bunların sağı solu belli olmuyor..
teşekkür ederimbackhar yazdı:http://www.aol.meb.gov.tr/ogrduyuruoku.php?id=57btlbtl yazdı:Burdan linkini atabilirmisin aol nin resmi sayfasındaki ek sınav açıklamasını ben dün geceden beri bakıyorum bulamadım
Sen yinede bugün halk eğitim merkezlerine falan sor; güya sınav sonuçları ayın sonunda açıklanacaktı 1hafta önceden açıklandı..
Bunların sağı solu belli olmuyor..
Halk Eğitim Merkezine gittim, orada da aynı başvuru tarihlerini söylediler ve sınav 12 Eylül'de dediler.
Ancak başvuru için ücret talep ettiler, benim bildiğim aöl'de de okumuştum daha önce; bu şuan kayıtlı olduğumuz dönemi'e ait ek sınavdır, yeni dönem kaydı yaptırmayın sadece ek sınav için başvurun; tekrar yeni dönem kaydı yaptırmanıza ve para vermenize gerek yok.. Ama ısrarla 20-25TL tutarında ücret istiyorlarsa verin gitsin, tüküreyim parasına bunca zaman vermişiz, şu sınavlar bitsinde mezun olalım bir an önce
Ancak başvuru için ücret talep ettiler, benim bildiğim aöl'de de okumuştum daha önce; bu şuan kayıtlı olduğumuz dönemi'e ait ek sınavdır, yeni dönem kaydı yaptırmayın sadece ek sınav için başvurun; tekrar yeni dönem kaydı yaptırmanıza ve para vermenize gerek yok.. Ama ısrarla 20-25TL tutarında ücret istiyorlarsa verin gitsin, tüküreyim parasına bunca zaman vermişiz, şu sınavlar bitsinde mezun olalım bir an önce
Ucrer 20 mi 25 mibackhar yazdı:Halk Eğitim Merkezine gittim, orada da aynı başvuru tarihlerini söylediler ve sınav 12 Eylül'de dediler.
- foundreform
- Doçent
Ek sınav için kayıt yenilemeyi yapacağınızı söyleyin.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
Yani ziraat atm den 20 lira yatırma falan yok halk eğitim direk yapıyo dimi Başvuruyu
btlbtl yazdı:Yani ziraat atm den 20 lira yatırma falan yok halk eğitim direk yapıyo dimi Başvuruyu
Ek sınav kayıt yenileme her zaman ki gibi ziraata 20 tl halk bankasını 5 tl yatırıyorsun. atm de yatırıyorsun seçeneklerde ek sınav kayıt yenileme diye yazıyor.
Ziraate yatırdıktan sonra ayrıyetten mi halk Bankası'na 5 lira yatırıyorum yoksa halk Bankası'na 5 lira sadece diğer seçenekmi
20 lirayı kesin yatırıyorsun. ben 5 lirayı hiç bankaya yatırmadım hep halk eğitim merkezine verdim. Sen bir ara onlarıbtlbtl yazdı:Ziraate yatırdıktan sonra ayrıyetten mi halk Bankası'na 5 lira yatırıyorum yoksa halk Bankası'na 5 lira sadece diğer seçenekmi
Ben yarın Halk Eğitim Merkezine gideceğim.. Oradan direk Ek Sınav İçin Başvuru yapacağımı söylicem onlar yönlendirir artık..