Ek Sınav 3. Oturum Dersleri
-
Ek Sınav 3. Oturum Dersleri
Merhaba arkadaşlar ben ek sınav ücretini yatırmadan önce hesabımdan alabileceğim derslere baktım ve İngilizce,Biyoloji derslerini aldığımda tam 35 kredi yapıyordu. Şimdi ben ek sınav ücretini yatırdım büyük bir umutla ders seçme ekranına geldim birde ne göreyim 3. oturumdaki dersler kaybolmuş. Yani şu anda seçebileceğim doğru düzgün dersde yok, Çünkü ben ocaktaki sınavda gireceğim dersleri çok güzel bir şekilde ayarlamıştım. Onları eliyorum ve geriye ders kalmıyor kafamdaki plana göre ben ocakta mezundum ancak bu 3. oturumdaki derslerin gözükmemesi benim hem canımı sıktı hemde bu işi uzattı. Şimdi merak ettiğim şu bu dersleri hiç bir şekilde seçemeyecekmiyim yani?
Re: Ek Sınav 3. Oturum Dersleri
Bu Sınav İki Oturumdan Oluşacakmış. Ben Ders Seçimi Yaparken Çok Zorlandım. 1 Oturumda Tam 10 Dersle Gireceğim Sınava.
Dilerim ki İnşaAllah Bu Seçimlerimiz 2. Ek Sınava Gerek Kalmadan Beni ve Bekleyen Herkesi Mezuniyete Götürür.

"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
-
Sınavın 2 oturumdan oluşacağını bende biliyordum ancak böyle bir saçmalık olacağı aklımın ucundan bile geçmemişti.
Yani madem böyle bir durum var 3. oturumdaki dersleri 1 ve 2. oturumlara taşırlar diye düşündüm yani olması gereken bu.
Yani madem böyle bir durum var 3. oturumdaki dersleri 1 ve 2. oturumlara taşırlar diye düşündüm yani olması gereken bu.
Evet Haklısınız, Çağrı Merkezini Arayıp Durumu Belirtmeniz de Fayda Var.
"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."
bende de mesela coğrafya 8 normalde 3.oturum ama bu sınavda 1.oturuma almışlar ,sizde 3.oturum tamamen mi silindi
-
Tamamen değil sadece belli başlı dersleri silmişler anlaşılan, çünkü bendede Cografya 8 çıkıyor.
3. oturum derslerinin hepsi çıksaydı çok iyi olacaktı sadece Biyoloji çalışarak çok iyi bir kredi alacaktım.
3. oturum derslerinin hepsi çıksaydı çok iyi olacaktı sadece Biyoloji çalışarak çok iyi bir kredi alacaktım.

bazen böyle saçmaladıkları oluyo ama ingilizceniz ve coğrafyanız iyiyse 4er kredilik dersleri var bi göz atın isterseniz 

- foundreform
- Doçent
Sınav iki oturum olacağı için,üçüncü oturumdaki dersleri sistem şimdilik kaldırmış.
Sayısalı iyi olmayanların sözelden hazırlanmasını tavsiye ederim.Kredisi yüksek diye yapamayacağınız dersleri seçmeyin.
Sayısalı iyi olmayanların sözelden hazırlanmasını tavsiye ederim.Kredisi yüksek diye yapamayacağınız dersleri seçmeyin.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
-
- Acemi
seç. dil anlatım 7 çıkıyrmu millet ben pazartesi yatırcamda henüz bilmiyorum ve yapabilceğim tek ders o.. kredide 190.. 

-

Rica etsem derslere bi bakar mısınız ingilizce 5-6-7 var mı çok önemli.Chamberlain yazdı:Merhaba arkadaşlar ben ek sınav ücretini yatırmadan önce hesabımdan alabileceğim derslere baktım ve İngilizce,Biyoloji derslerini aldığımda tam 35 kredi yapıyordu. Şimdi ben ek sınav ücretini yatırdım büyük bir umutla ders seçme ekranına geldim birde ne göreyim 3. oturumdaki dersler kaybolmuş. Yani şu anda seçebileceğim doğru düzgün dersde yok, Çünkü ben ocaktaki sınavda gireceğim dersleri çok güzel bir şekilde ayarlamıştım. Onları eliyorum ve geriye ders kalmıyor kafamdaki plana göre ben ocakta mezundum ancak bu 3. oturumdaki derslerin gözükmemesi benim hem canımı sıktı hemde bu işi uzattı. Şimdi merak ettiğim şu bu dersleri hiç bir şekilde seçemeyecekmiyim yani?
-
Evet var.uzunsaclikel yazdı:
Rica etsem derslere bi bakar mısınız ingilizce 5-6-7 var mı çok önemli.Chamberlain yazdı:Merhaba arkadaşlar ben ek sınav ücretini yatırmadan önce hesabımdan alabileceğim derslere baktım ve İngilizce,Biyoloji derslerini aldığımda tam 35 kredi yapıyordu. Şimdi ben ek sınav ücretini yatırdım büyük bir umutla ders seçme ekranına geldim birde ne göreyim 3. oturumdaki dersler kaybolmuş. Yani şu anda seçebileceğim doğru düzgün dersde yok, Çünkü ben ocaktaki sınavda gireceğim dersleri çok güzel bir şekilde ayarlamıştım. Onları eliyorum ve geriye ders kalmıyor kafamdaki plana göre ben ocakta mezundum ancak bu 3. oturumdaki derslerin gözükmemesi benim hem canımı sıktı hemde bu işi uzattı. Şimdi merak ettiğim şu bu dersleri hiç bir şekilde seçemeyecekmiyim yani?
-
Hay Allah razı olsun. İlk yazdığınızı okuyunca birden çok korktumChamberlain yazdı:Evet var.uzunsaclikel yazdı: