Mezuniyet incelemesi

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
btlbtl
Asistan

Mezuniyet incelemesi

Mesaj gönderen btlbtl » 30 Ağu 2015, 21:49

Çok endişeliyim bu konuda :23: liseye ilk başladığımda örgün bi meslek lisesine kayıt Yaptım 10. Sınıfta başka bi okula nakil oldum 10. Sınıfı o okulda okudum o senenin sonunda maol ye geçiş Yaptım aynı okulda yüzyüze eğitim aldım 2012 de maol ye geçiş yapmıştım sizce mezuniyet incelemem kaç gün Sürer yardımcı olursanız çok sevinirim

Mezunnx

Re: Mezuniyet incelemesi

Mesaj gönderen Mezunnx » 30 Ağu 2015, 23:04

btlbtl yazdı:Çok endişeliyim bu konuda :23: liseye ilk başladığımda örgün bi meslek lisesine kayıt Yaptım 10. Sınıfta başka bi okula nakil oldum 10. Sınıfı o okulda okudum o senenin sonunda maol ye geçiş Yaptım aynı okulda yüzyüze eğitim aldım 2012 de maol ye geçiş yapmıştım sizce mezuniyet incelemem kaç gün Sürer yardımcı olursanız çok sevinirim
Kardeşim onların hesabına göre sırayla yapıyorlar bu işi fakat ben 4 gün bekledim 4 gün boyunca aramadıgım yer kalmamıştı kimseye ulaşamadım kriz geçiyordum artık üniversiteme gidip kayıt olmak istiyordum ( ailevi sıkıntılarım ) bi günde 50 kez aradım numaralarını en sonra birisi açtı ona anlattım durumumu mezuna geçirdi beni.Gene hayatımı anllattım da kısaca en geç bu hafta içinde mezun konumuna geçersin mezun olduktan sonra yüz yüze eğitim aldıgın okuldan çıkma belgesi alabilirsin diploma yerine kullanabilirsin diplomalarımız ek sınavdakilerle birlikte gönderilecek büyük ihtimal.
Kısaca önümüzdeki hafta içinde mezunsun .

btlbtl
Asistan

Mesaj gönderen btlbtl » 30 Ağu 2015, 23:39

Mezunnx yazdı:
btlbtl yazdı:Çok endişeliyim bu konuda :23: liseye ilk başladığımda örgün bi meslek lisesine kayıt Yaptım 10. Sınıfta başka bi okula nakil oldum 10. Sınıfı o okulda okudum o senenin sonunda maol ye geçiş Yaptım aynı okulda yüzyüze eğitim aldım 2012 de maol ye geçiş yapmıştım sizce mezuniyet incelemem kaç gün Sürer yardımcı olursanız çok sevinirim
Kardeşim onların hesabına göre sırayla yapıyorlar bu işi fakat ben 4 gün bekledim 4 gün boyunca aramadıgım yer kalmamıştı kimseye ulaşamadım kriz geçiyordum artık üniversiteme gidip kayıt olmak istiyordum ( ailevi sıkıntılarım ) bi günde 50 kez aradım numaralarını en sonra birisi açtı ona anlattım durumumu mezuna geçirdi beni.Gene hayatımı anllattım da kısaca en geç bu hafta içinde mezun konumuna geçersin mezun olduktan sonra yüz yüze eğitim aldıgın okuldan çıkma belgesi alabilirsin diploma yerine kullanabilirsin diplomalarımız ek sınavdakilerle birlikte gönderilecek büyük ihtimal.
Kısaca önümüzdeki hafta içinde mezunsun .
Bende ygs puanımla tercih Yaptım ve kazandım ek Sınavdan sonra mezun olucam sen tam olarak nereyi aramıştın lütfen yardımcı olursan çok sevinirim

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Mesaj gönderen foundreform » 31 Ağu 2015, 01:32

aciklise@meb.gov.tr adresine Ösym sonuç belgesinin fotoğrafı ile e-posta gönderiyorsunuz,en kısa zamanda incelemenizi bitirip mezun konumuna getiriyorlar.
"Yüksek öğretim programına kayıt yaptırabilmem için,mezuniyet inceleme işlemlerimin hızlandırılmasını rica ediyorum" diye yazın.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

btlbtl
Asistan

Mesaj gönderen btlbtl » 31 Ağu 2015, 01:35

foundreform yazdı:aciklise@meb.gov.tr adresine Ösym sonuç belgesinin fotoğrafı ile e-posta gönderiyorsunuz,en kısa zamanda incelemenizi bitirip mezun konumuna getiriyorlar.
"Yüksek öğretim programına kayıt yaptırabilmem için,mezuniyet inceleme işlemlerimin hızlandırılmasını rica ediyorum" diye yazın.
Çooooooook teşekkür ederim bana öyle büyük bi iyilik yaptın ki Anlatamam

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Mesaj gönderen foundreform » 31 Ağu 2015, 01:36

btlbtl yazdı:
foundreform yazdı:aciklise@meb.gov.tr adresine Ösym sonuç belgesinin fotoğrafı ile e-posta gönderiyorsunuz,en kısa zamanda incelemenizi bitirip mezun konumuna getiriyorlar.
Çooooooook teşekkür ederim bana öyle büyük bi iyilik yaptın ki Anlatamam
Rica ederim.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

“Sınavlar” sayfasına dön