Mezunum arkadaşlar
Mezunum arkadaşlar
Uzun bir maratonun ardından açık öğretim lisesi ile tamamen bağım bitmiş bulunmakta. Üniversiteyide kazandım ayın 9'u gibi gidip kayıt yaptıracağım çıkma belgemi alıp. Hepinizin yolu açık olsun umarım hepiniz en kısa sürede mezun olursunuz. 

Re: Mezunum arkadaşlar
Hayırlı olsun.yeryuzu33 yazdı:Uzun bir maratonun ardından açık öğretim lisesi ile tamamen bağım bitmiş bulunmakta. Üniversiteyide kazandım ayın 9'u gibi gidip kayıt yaptıracağım çıkma belgemi alıp. Hepinizin yolu açık olsun umarım hepiniz en kısa sürede mezun olursunuz.
Tebrik ederimCaniko yazdı:Hayırlı olsun.yeryuzu33 yazdı:Uzun bir maratonun ardından açık öğretim lisesi ile tamamen bağım bitmiş bulunmakta. Üniversiteyide kazandım ayın 9'u gibi gidip kayıt yaptıracağım çıkma belgemi alıp. Hepinizin yolu açık olsun umarım hepiniz en kısa sürede mezun olursunuz.

Anadolu aof benden oyle bisey istemedi hatta mezun olana kadar hic bisey yapmana gerek yok dedi.sen nereyi kazanmistin btlbtlbtl yazdı:Tebrik ederimCaniko yazdı:Hayırlı olsun.yeryuzu33 yazdı:Uzun bir maratonun ardından açık öğretim lisesi ile tamamen bağım bitmiş bulunmakta. Üniversiteyide kazandım ayın 9'u gibi gidip kayıt yaptıracağım çıkma belgemi alıp. Hepinizin yolu açık olsun umarım hepiniz en kısa sürede mezun olursunuz.bende bi bölüme yerleştim ek tercihlerde yalnız ek sınavda mezun olucam okuluma ek sınavda mezun olcağıma dair bi belge götürmem gerekiyo bu kayıt süresi içinde diye biliyorum siz nasıl yaptınız bu işlemleri
tebrikler şu ingilizcelri nasıl verdinz şaşıyorum ben bu dönem mevzun olamam valla ingilizce 2 3 4 5 6 7 8 takıldım ilk girişlerim 

- foundreform
- Doçent
Hayırlı olsun tebrikler...
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
Nişantaşı üniversitesi
He bizim burdaki keske tercih etmeseydin baska vakifa yazilsaydin gelene gecene yazilsinlar diye %50burs veriyo orasi gidip bilgiye yazilsaydin kaliteli egitim alirdin en azindanbtlbtl yazdı:Nişantaşı üniversitesi
Benim bölümüm her okulda yok zaten biz okulu seçmiyoruz okul bizi seçiyo bölümümün olduğu okulları yazdım bu çıktı istediğime gidip kayıt yaptırmıyorum lise değil bucacali3 yazdı:He bizim burdaki keske tercih etmeseydin baska vakifa yazilsaydin gelene gecene yazilsinlar diye %50burs veriyo orasi gidip bilgiye yazilsaydin kaliteli egitim alirdin en azindanbtlbtl yazdı:Nişantaşı üniversitesi

Hangi bolum kibtlbtl yazdı:Benim bölümüm her okulda yok zaten biz okulu seçmiyoruz okul bizi seçiyo bölümümün olduğu okulları yazdım bu çıktı istediğime gidip kayıt yaptırmıyorum lise değil bucacali3 yazdı:He bizim burdaki keske tercih etmeseydin baska vakifa yazilsaydin gelene gecene yazilsinlar diye %50burs veriyo orasi gidip bilgiye yazilsaydin kaliteli egitim alirdin en azindanbtlbtl yazdı:Nişantaşı üniversitesi
Elektronörofizyoloji
ilk 5'ini verdim 6 7 8 bunlardan muaf oldum 3 sınav boyunca bu 3 dersi full seçmiştim.Sercinyo yazdı:tebrikler şu ingilizcelri nasıl verdinz şaşıyorum ben bu dönem mevzun olamam valla ingilizce 2 3 4 5 6 7 8 takıldım ilk girişlerim