Mezun olanlar yardıma ihtiyacım var

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
tolga78

Re: Mezun olanlar yardıma ihtiyacım var

Mesaj gönderen tolga78 » 01 Eyl 2015, 23:14

Merhaba arkadaşlar benim bi sorum olucaktı ben ing sınavına 2 kere girdim 3. Kez 3. Sınavda giricektim hastalandım gidemedim sınava şimdi ek sınavda 3. Girişim olucak muaf olabiliyomuyum ben üni ye kayıt oldum tek dersim o kaldı bazı arkadaşlarım üste üste 3kere girince muaf olabiliyosun dedi bu doğrumu yoksa ek sınavda girdiğim zaman muaf mıyım

Caniko
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen Caniko » 01 Eyl 2015, 23:18

tolga78 yazdı:Merhaba arkadaşlar benim bi sorum olucaktı ben ing sınavına 2 kere girdim 3. Kez 3. Sınavda giricektim hastalandım gidemedim sınava şimdi ek sınavda 3. Girişim olucak muaf olabiliyomuyum ben üni ye kayıt oldum tek dersim o kaldı bazı arkadaşlarım üste üste 3kere girince muaf olabiliyosun dedi bu doğrumu yoksa ek sınavda girdiğim zaman muaf mıyım
3 kere girince muaf olursun.

cacali3
Doktor

Mesaj gönderen cacali3 » 02 Eyl 2015, 01:12

tolga78 yazdı:Merhaba arkadaşlar benim bi sorum olucaktı ben ing sınavına 2 kere girdim 3. Kez 3. Sınavda giricektim hastalandım gidemedim sınava şimdi ek sınavda 3. Girişim olucak muaf olabiliyomuyum ben üni ye kayıt oldum tek dersim o kaldı bazı arkadaşlarım üste üste 3kere girince muaf olabiliyosun dedi bu doğrumu yoksa ek sınavda girdiğim zaman muaf mıyım
Muaf olursunda,mezun olmadan nasil kayit etti universite seni

kvncplt
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen kvncplt » 02 Eyl 2015, 03:06

Üniversiteye nasıl kayıt oldun ya mezun olmadan?

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön