Mezun olanlar yardıma ihtiyacım var
Re: Mezun olanlar yardıma ihtiyacım var
Merhaba arkadaşlar benim bi sorum olucaktı ben ing sınavına 2 kere girdim 3. Kez 3. Sınavda giricektim hastalandım gidemedim sınava şimdi ek sınavda 3. Girişim olucak muaf olabiliyomuyum ben üni ye kayıt oldum tek dersim o kaldı bazı arkadaşlarım üste üste 3kere girince muaf olabiliyosun dedi bu doğrumu yoksa ek sınavda girdiğim zaman muaf mıyım
3 kere girince muaf olursun.tolga78 yazdı:Merhaba arkadaşlar benim bi sorum olucaktı ben ing sınavına 2 kere girdim 3. Kez 3. Sınavda giricektim hastalandım gidemedim sınava şimdi ek sınavda 3. Girişim olucak muaf olabiliyomuyum ben üni ye kayıt oldum tek dersim o kaldı bazı arkadaşlarım üste üste 3kere girince muaf olabiliyosun dedi bu doğrumu yoksa ek sınavda girdiğim zaman muaf mıyım
Muaf olursunda,mezun olmadan nasil kayit etti universite senitolga78 yazdı:Merhaba arkadaşlar benim bi sorum olucaktı ben ing sınavına 2 kere girdim 3. Kez 3. Sınavda giricektim hastalandım gidemedim sınava şimdi ek sınavda 3. Girişim olucak muaf olabiliyomuyum ben üni ye kayıt oldum tek dersim o kaldı bazı arkadaşlarım üste üste 3kere girince muaf olabiliyosun dedi bu doğrumu yoksa ek sınavda girdiğim zaman muaf mıyım
Üniversiteye nasıl kayıt oldun ya mezun olmadan?