Ek sınav ne kadar sürede açıklanır
Ek sınav ne kadar sürede açıklanır
Geçen seneden hatırlayan var mı kaç günde açıklanmıştı ek sınav sonuçları ?
Re: Ek sınav ne kadar sürede açıklanır
1haftada açıkladılar geçen sene
1 hafta ise geç oluyo ya araya bayram giriyor zaten daha mezuniyet incelemesi var okulun ilk gününe yetişşe bari
bayramdan önce açıklancak ama mezuniyet incelemesini bilememkvncplt yazdı:1 hafta ise geç oluyo ya araya bayram giriyor zaten daha mezuniyet incelemesi var okulun ilk gününe yetişşe bari
Benim bu gün ön kaydım yapıldı ve cuma günü kaydım tamamlanıyo 14 ünde dersler başlıyo ve okuldakiler derslere girebileceğimi söylediler çok şaşırdımcacali3 yazdı:bayramdan önce açıklancak ama mezuniyet incelemesini bilememkvncplt yazdı:1 hafta ise geç oluyo ya araya bayram giriyor zaten daha mezuniyet incelemesi var okulun ilk gününe yetişşe bari
22 sinde açıklansa en geç acaba 6 Ekim'e kadar biter mi mezuniyet incelemem
ekime bırakmazlar ya eylül sonu herkesin bitmiş olurbtlbtl yazdı:22 sinde açıklansa en geç acaba 6 Ekim'e kadar biter mi mezuniyet incelemem
Umarımm ben 2012 de maol e geçmiştim yani dosyam burda o Yüzden uzun sürcek sanırım mezuniyet incelemem diğer öğrencilere görecacali3 yazdı:ekime bırakmazlar ya eylül sonu herkesin bitmiş olurbtlbtl yazdı:22 sinde açıklansa en geç acaba 6 Ekim'e kadar biter mi mezuniyet incelemem
ilk seni alırlar,mesela senden sonra 2013te yazılanları /geçiş yapanların bitiyo.benim 2014 geçişim en son benim mezuniyet incelemem biter.aöle yazılma tarihine göre bakıyolar ilk kimse sıra onda 2011 var senden önce bi o kadar 2011den öncekilerin 2 gün sürmüyo dosyaları ankarada olduğu içinbtlbtl yazdı:Umarımm ben 2012 de maol e geçmiştim yani dosyam burda o Yüzden uzun sürcek sanırım mezuniyet incelemem diğer öğrencilere görecacali3 yazdı:ekime bırakmazlar ya eylül sonu herkesin bitmiş olurbtlbtl yazdı:22 sinde açıklansa en geç acaba 6 Ekim'e kadar biter mi mezuniyet incelemem
Anladım teşekkür ederim