171 kredim var. Ek sınava nasıl çalışmalıyım?

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Silencer
Çırak

171 kredim var. Ek sınava nasıl çalışmalıyım?

Mesaj gönderen Silencer » 05 Eyl 2015, 11:48

Merhaba arkadaşlar. 171 kredim var. Bu sınavdan 21 kredi almam lazım.30 kredilik dersi hep yapabileceğim derslerle aldım. Şuan son 3 sınavın çıkmış sorularını çözüyorum. Yanlışlarıma bakıyorum ve o testi diğer gün tekrar çözüp full doğru yapmaya çalışıyorum. Ek sınava etkisi olur mu? Ek sınavda sorular benzer çıkıyor mu acaba?

Caniko
Yardımcı Uzman

Re: 171 kredim var. Ek sınava nasıl çalışmalıyım?

Mesaj gönderen Caniko » 05 Eyl 2015, 13:17

Silencer yazdı:Merhaba arkadaşlar. 171 kredim var. Bu sınavdan 21 kredi almam lazım.30 kredilik dersi hep yapabileceğim derslerle aldım. Şuan son 3 sınavın çıkmış sorularını çözüyorum. Yanlışlarıma bakıyorum ve o testi diğer gün tekrar çözüp full doğru yapmaya çalışıyorum. Ek sınava etkisi olur mu? Ek sınavda sorular benzer çıkıyor mu acaba?
Etkisi olur tabii çıkan soruların çoğu geçmiş sınavlarda da çıkmış sorular. Son 5 sınavın sorularına çalış derim eğer kafan alıyorsa. Online testleri de çözebilirsin. Allah yardımcın olsun. İnşallah mezun olursun bu sınavın sonunda.

Silencer
Çırak

Mesaj gönderen Silencer » 05 Eyl 2015, 13:51

inşaAllah olurum. Çok teşekkür ederim.

Kullanıcı avatarı
Z.Krts
Acemi

Mesaj gönderen Z.Krts » 05 Eyl 2015, 13:54

Merhabalar..

Ek Sınavlar da Genel Olarak O Yılki Sınavların Sorularından Karma Sorular Geliyor... Geçen Yıl Kitapçık Yayınlanmamıştı... Ama Girenler deAynı Bilgiyi Vermişti.... Bol Bol Soru Çözün ve Yorumlayın Derim... AzKamış Kolay Gelsin...
Geç Olsun Güç Olmasın Dedik Girdik Bir Yola... Rabbim Sen Yüzümüzü Kara Çıkartma...(Amin)

Silencer
Çırak

Mesaj gönderen Silencer » 05 Eyl 2015, 14:19

Z.Krts yazdı:Merhabalar..

Ek Sınavlar da Genel Olarak O Yılki Sınavların Sorularından Karma Sorular Geliyor... Geçen Yıl Kitapçık Yayınlanmamıştı... Ama Girenler deAynı Bilgiyi Vermişti.... Bol Bol Soru Çözün ve Yorumlayın Derim... AzKamış Kolay Gelsin...
Teşekkür ederim. :) Çalışmaya devam edelim.

“Sınavlar” sayfasına dön