Ek sınav hakkında
- brutus1337
- Yardımcı Uzman
Ek sınav hakkında
Merhabalar ben ek sınava gireceğim malumunuz 12 eylül de ama ben sınavımın hangi okulda yapılacağını bilmiyorum açıklanmadı tek bildiğim sınavın İSTANBUL - ESENLER de olacağı bir yardım !

Mezun
Re: Ek sınav hakkında
Sınav yerleri ayın 10 unda yada 11 inde daha önce olduğu gibi senin sisteminde yayınlanıcak
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Sınav yerleri açıklandı, isterseniz sisteminizi tekrardan bi kontrol edin.... 
http://www.aol.meb.gov.tr/ogrduyuruoku.php?id=63
başarılar herkese...

http://www.aol.meb.gov.tr/ogrduyuruoku.php?id=63
başarılar herkese...
Aekadaslar sinav giris belgesine tikliyorum yazdir yaziyo sadece neden gozukmuyo ?
Oldugu kadar 

Arkadaşlar aynı şekilde bende de öyle, Sınav giriş belgesi ekranına girdiğimde belge gözükmüyor. Nedeni ne olabilir sizce?
Yogunluk oldugu icinmi acaba ?Echonia yazdı:Arkadaşlar aynı şekilde bende de öyle, Sınav giriş belgesi ekranına girdiğimde belge gözükmüyor. Nedeni ne olabilir sizce?
Oldugu kadar 

AÖL bürosunu aradım, 15:30da yüklenmeye başlandığını yeni yüklendiğini, gün içinde tekrar kontrol etmemiz gerektiğini söylediler. Sorun yokmuşZeynep148 yazdı:Yogunluk oldugu icinmi acaba ?Echonia yazdı:Arkadaşlar aynı şekilde bende de öyle, Sınav giriş belgesi ekranına girdiğimde belge gözükmüyor. Nedeni ne olabilir sizce?

Sistemi değiştirmişler. sınav giriş belgesine tıkladıktan sonra yazdır butonuna basın belge öyle açılıyor.
"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
Sistemi değiştirmişler. sınav giriş belgesine tıkladıktan sonra yazdır butonuna basın belge öyle açılıyor.Zeynep148 yazdı:Aekadaslar sinav giris belgesine tikliyorum yazdir yaziyo sadece neden gozukmuyo ?
"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."