Geçen yıl yapılan ek sınavda da ocak ve mayıs aylarından mı soruldu.? İnternette hep son 3 sınav diyor. Stres yaptım iyice...
9 dersten girecem son 3 sınavlara çalışıyoruz ama umarım hüsrana uğramayız.

önceki konularda da belirtildiği üzere ek sınav kesinlikle o yılın geçmiş sorularından çıkıyor özelliklede ocak ve mayıstakindenhandeblond yazdı:Merhabalar, yani geçtiğimiz ocak mayıs ve ağustos testlerine mi çalışmalıyız ?
inşaAllah Allah'ım.. Sen dualarımızı kabul et. Ocak ve Mayıs ayındakiler çıkarsa süper olur. 21 krediye ihtiyacım var. 1 haftadır kafamı kaldırmadan çalışıyorum. inşaAllah AOL'deki son sınavımız olur aminSercinyo yazdı:o zaman ocak mayıs ayına çalışalım Ya Allah diyim girelim
hadi bakalımSilencer yazdı:inşaAllah Allah'ım.. Sen dualarımızı kabul et. Ocak ve Mayıs ayındakiler çıkarsa süper olur. 21 krediye ihtiyacım var. 1 haftadır kafamı kaldırmadan çalışıyorum. inşaAllah AOL'deki son sınavımız olur aminSercinyo yazdı:o zaman ocak mayıs ayına çalışalım Ya Allah diyim girelim
Evet muaf olursunuz...suleevrll yazdı:Arkadaslar ing8den 3. Girişim olucak geçemezsem kesin muaf mu oluyorum