2.ek sinav
Re: 2.ek sinav
Bende baktım bu gün açıklancak yazıyo ama halen tık yok bir an önce açıklansa da bi halk eğitime gidip mezuniyet incelemesinde mezun yazısı almaya çalışcam belki verirler 

SİNAV SONUCLARİ BUYUK İHTİMALLE PAZARTESİ ACİKLANİCAK ,BU HAFTASOMUDA ACİKLANABİLİR AMA PAZARTESİNE KADAR MUTLAKA ACİKLANMİS OLUCAK...
İnşaAllah. Çünkü Bugün'de Yalan Oldu Gibi. İyice bezdirdiler insanı.cacali3 yazdı:KESİN BİLGİDİR
"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
İki kez acikogretim genel mudurluguyle gorustum bi sekreterle bide ogretmenle onlardan aldim cevabicanerimo yazdı:İnşaAllah. Çünkü Bugün'de Yalan Oldu Gibi. İyice bezdirdiler insanı.cacali3 yazdı:KESİN BİLGİDİR
İnşaAllah. @cacali3 Teşekkür ederiz paylaşımın için.
Ne güzel daha mezuniyet incelemesi var acaba ne zaman mezun olupta üni kaydına giderizcacali3 yazdı:İki kez acikogretim genel mudurluguyle gorustum bi sekreterle bide ogretmenle onlardan aldim cevabicanerimo yazdı:İnşaAllah. Çünkü Bugün'de Yalan Oldu Gibi. İyice bezdirdiler insanı.cacali3 yazdı:KESİN BİLGİDİR
Sinavi ne zaman aciklicaklarmiscacali3 yazdı:SİNAV SONUCLARİ BUYUK İHTİMALLE PAZARTESİ ACİKLANİCAK ,BU HAFTASOMUDA ACİKLANABİLİR AMA PAZARTESİNE KADAR MUTLAKA ACİKLANMİS OLUCAK...
*******1. EK SINAV SONUCU İLE İLGİLİ DUYURU********
AÖL MÜDÜRÜ OSMAN BEYLE YAPTIĞIMIZ TELEFON GÖRÜŞMESİNDE 1. EK SINAV SONUÇLARININ SİSTEME BU GECE İTİBARİYLE YÜKLENMEYE BAŞLANACAĞINI BİR SORUN ÇIKMAZ İSE CUMARTESİ GÜNÜ SİSTEME YÜKLENMENİN TAMAMLANACAĞINI ÖĞRENDİK. ARKADAŞLARDAN BİRAZ DAHA SABIRLI OLMALARINI RİCA EDİYORUZ.
AÖL MÜDÜRÜ OSMAN BEYLE YAPTIĞIMIZ TELEFON GÖRÜŞMESİNDE 1. EK SINAV SONUÇLARININ SİSTEME BU GECE İTİBARİYLE YÜKLENMEYE BAŞLANACAĞINI BİR SORUN ÇIKMAZ İSE CUMARTESİ GÜNÜ SİSTEME YÜKLENMENİN TAMAMLANACAĞINI ÖĞRENDİK. ARKADAŞLARDAN BİRAZ DAHA SABIRLI OLMALARINI RİCA EDİYORUZ.
Ay facebook sayfasindaki adminde sabredin diyo surekli ,bayramdan sonraya kalmaz insallah bisey olcagindan degilde insan merak ediyo