merhaba arkadaşlar benim ismim fatma
merhaba arkadaşlar benim ismim fatma
bu siteye yeni üye oldum
Ben 29yaşındayım ortayı dışardan bitirdim ve şuan açık lise sosyal bilimler 5.dönem öğrencisiyim daha önce okuyamadığım için çok üzgünüm ama hiç bir şey için geç değil diye düşünüyorum kendi ayaklarım üzerinde durabilmek için elimden geleni yapıyorum inşallah bi meslek sahibi olurum umarım herkes amacına ulaşır.
Ben 29yaşındayım ortayı dışardan bitirdim ve şuan açık lise sosyal bilimler 5.dönem öğrencisiyim daha önce okuyamadığım için çok üzgünüm ama hiç bir şey için geç değil diye düşünüyorum kendi ayaklarım üzerinde durabilmek için elimden geleni yapıyorum inşallah bi meslek sahibi olurum umarım herkes amacına ulaşır.
Re: merhaba arkadaşlar benim ismim fatma
hoşqLdnz ewet hiçbişe için qec deiL yasınız daha qenc herseyn telafisi wardR..umarm basarıLı olursnz...hepimz için herseyn hayırLsı oLsnkıymetlim yazdı:bu siteye yeni üye oldum
߀$İKTA$
desdeğin için sağol umarım seninde herşey dilediğin gibi olur iyiki bu siteye üye olmuşum komik :D gelecek ama artık benimde okul arkadaşlarım var tanıştığıma çok sevindim ayrıca ben eskişehir günyüzü ilçesinde oturuyorum
ewet bu site qercktn çk qzL..qüzeL insanLar waR:.. ben bşka steLErede üyeym ama hçbrne qiresim qELmioo =) ii wakt qecrrsn umarm...serbest kösemzdeki oyunlarmza bklerzkıymetlim yazdı:desdeğin için sağol umarım seninde herşey dilediğin gibi olur iyiki bu siteye üye olmuşum komikgelecek ama artık benimde okul arkadaşlarım var tanıştığıma çok sevindim ayrıca ben eskişehir günyüzü ilçesinde oturuyorum
߀$İKTA$
bişey sorabilirmiyim resimleri nasıl eklediniz bilgilendirirsen sevinirim
- fatihsaki9
- Doktor
Aramız hoşgeldin arkadaşım...
En yakın zamanda mevzun olma diğeliyle..

Teşekkürler fatih aranıza katıldığım için bende mutluyum yeni arkadaşlar tanımak güzel umarım sağlam dostluklarda kurarız
bu arada nerelisin merak ettim
bu arada nerelisin merak ettim
- fatihsaki9
- Doktor
Umarım... Elazığlıyım ben sen nerelisin

- sofistike07
- Yardımcı Asistan
hoşgeldin aramıza kıymetlim 

Sevmek her zaman sahip olmak değildir...
Sevgi bazen beklemektir...
Sevgi bazen beklemektir...
biraz geç soyledim ama hoşgeldin kıymetlim
geçenlerde siteye pek ugramadıgım için yeni arkadaşlar gelmiş dediğin gibi hiç bir şey için geç değil 

BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)
hoşbulduk arkadaşlar hepinize teşekkürler