EK SINAV SONUÇLARI :12 eylülde yapılan ek sınav sonuçları bir sorun oluşmaması halinde 21 eylül pazartesi öğleden sonra açıklanacaktır. Gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Ek sınav sonucuna göre mezun olamamış ancak üniversite kazanmış öğrencilerimiz için 11 ekim 2015 tarihinde Ankara da 2. bir ek sınav (tek ders sınavı ) yapılacaktır. Bu sınavın başvuruları 29-30 eylül tarihlerinde alınacaktır. Bu sınava8. dönem ve üzerinde dönem sahip olanların yanında 7. dönemde bulunan öğrenciler(mezuniyetine 24 kredi kalanlar ) de katılacaklardır. Sınav bir oturumda yapılacak ve en fazla 24 kredilik ders (12 ders ) seçilebilecektir. İkinci ek sınav sonrası mezun olacak öğrencilerden üniversite kazanmış olanlar da 22 ekime kadar üniversite kayıtlarını yaptırabilecekler. . Detaylı açıklama sınav sonuçları açıklandıktan sonra web sitemizde yayınlanacaktır. Sınav sonuçları ve ikinci bir ek sınavla ilgili bir yeri aramanıza veya bir yere başvurmanıza gerek yoktur. Rahat olunuz. Güzel bir bayram geçirmeniz dileklerimizle..
Kaynak:AÖl Facebook sayfası https://www.facebook.com/mebaol?fref=nf
1.Ek Sınav Sonucu ve 2.Ek sınav Tarihi
Re: 1.Ek Sınav Sonucu ve 2.Ek sınav Tarihi
Adamlar bunalmış artık
.Aramayın orayı burayı diyolar:D.Neyse en azından kesinleşti.Bu arada eğer bir sıkıntı çıkmaz ise görünürde ek sınav sonuçları ile mezunum.Ancak diploma puanımı yükseltmek için 2. ek sınavada katılabilirmiyim?

En son landonxxx tarafından 19 Eyl 2015, 18:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Katılamazsın diye biliyorum benlandonxxx yazdı:İyi en azından kesinleşti.Bu arada eğer bir sıkıntı çıkmaz ise görünürde ek sınav sonuçları ile mezunum.Ancak diploma puanımı yükseltmek için 2. ek sınavada katılabilirmiyim?
Neyse katılabilirsem dipoma notunu yükseltme maksatlı katılırım.
Üniversite kazandıysan girme boşuna çünkü şu an aldığın diploma puanı etki etmiyor ve dersleri kaçırırsınlandonxxx yazdı:Neyse katılabilirsem dipoma notunu yükseltme maksatlı katılırım.
Zaten en az 1 hafta dersleri kaçıracaz dostum o garanti.Etki etmeyeceğini bende bilyorum ama beliki ünive giderken hazır beleş kursta bulmuş iken bu sene tekrar girerim.Zaten her halükarda gecikecez en azından ileriye dönük yatırım yapmış oluruz.