SINAV SONUCLARI ACIKLANDI!!
SINAV SONUCLARI ACIKLANDI!!
Arkadaslar sinav sonuclari aciklandi ogrenmek icin;
Acik ogretim lisesi sayfasina giris yapin alabilecegi derslere bakin eger orda girdiginiz sinavda ki dersler yoksa gecmissiniz demektir.
Yada
SINAVNOT bosluk TC , 8383 e gonderin sinav sonuclari gelsin cebinize ben oyle ogrendim.
Not: 35 KREDI ALMISIM!!!!!
Acik ogretim lisesi sayfasina giris yapin alabilecegi derslere bakin eger orda girdiginiz sinavda ki dersler yoksa gecmissiniz demektir.
Yada
SINAVNOT bosluk TC , 8383 e gonderin sinav sonuclari gelsin cebinize ben oyle ogrendim.
Not: 35 KREDI ALMISIM!!!!!
Re: SINAV SONUCLARI ACIKLANDI!!
Sn. ------------ icin 2014 Ogrenim Yili 4 Donemi sinav sonuclari: COGRAFYA 7: 85, COGRAFYA 8: 100, SOSYOLOJI - 1: 75, EKONOMI - 1: 75, EKONOMI - 2: 75, TEMEL DINI BILGILER 2: 80, ISLETME - 1: 65, ISLETME - 2: 65, HZ. MUHAMMED IN HAYATI 1: 90, HZ. MUHAMMED IN HAYATI 2: 95, SECMELI DIL VE ANLATIM 4: 65, SECMELI DIL VE ANLATIM 5: 65, SECMELI DIL VE ANLATIM 6: 60, SECMELI DIL VE ANLATIM 7: 70. MH: 08504955055 Ucret: vergiler dahil Msj/1 TL.
Mesaj boyle geliyor arkadaslar
Mesaj boyle geliyor arkadaslar
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Mezun oldunuz mu?
Zorunlu dersim kalkmış sanırım ya geçtim yada muaf oldum. Ama hala mezuniyet incelemesi yazmıyo ondan korkuyorum sadece bi tane zorunlu dersim kalmıştı kredimde fazlaydı
btlbtl yazdı:Zorunlu dersim kalkmış sanırım ya geçtim yada muaf oldum. Ama hala mezuniyet incelemesi yazmıyo ondan korkuyorum sadece bi tane zorunlu dersim kalmıştı kredimde fazlaydı
Bendede yazmiyor hala zorunlu dersim hic yok krediyi de tamamladim, iciniz rahat olsun yarin incelemeye alirlar sonuclar sitede aciklandiginda
Inşallah. Teşekkür ederimCarnivale yazdı:btlbtl yazdı:Zorunlu dersim kalkmış sanırım ya geçtim yada muaf oldum. Ama hala mezuniyet incelemesi yazmıyo ondan korkuyorum sadece bi tane zorunlu dersim kalmıştı kredimde fazlaydı
Bendede yazmiyor hala zorunlu dersim hic yok krediyi de tamamladim, iciniz rahat olsun yarin incelemeye alirlar sonuclar sitede aciklandiginda
Sonunda mezunum gerçi daha aktif olarak görüyüo ama sonuçlar resmen açıklanmadı ondandır
Benimde bitti ya mezun konumuna geliym okula yazıyı götürüp kaydımı tamamlıycamkvncplt yazdı:Sonunda mezunum gerçi daha aktif olarak görüyüo ama sonuçlar resmen açıklanmadı ondandır
Aynen Halk eğitimler bu hafta çalışcak mı bilgin var mı?btlbtl yazdı:Benimde bitti ya mezun konumuna geliym okula yazıyı götürüp kaydımı tamamlıycamkvncplt yazdı:Sonunda mezunum gerçi daha aktif olarak görüyüo ama sonuçlar resmen açıklanmadı ondandır
Aynen oyle hocam bende ayni sekilde yarin mezun incelemesini goruruzkvncplt yazdı:Sonunda mezunum gerçi daha aktif olarak görüyüo ama sonuçlar resmen açıklanmadı ondandır
Evet oldumKöylü Kızı yazdı:Mezun oldunuz mu?
Hiç bi bilgim yokkvncplt yazdı:Aynen Halk eğitimler bu hafta çalışcak mı bilgin var mı?btlbtl yazdı:Benimde bitti ya mezun konumuna geliym okula yazıyı götürüp kaydımı tamamlıycamkvncplt yazdı:Sonunda mezunum gerçi daha aktif olarak görüyüo ama sonuçlar resmen açıklanmadı ondandır
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Hayırlı olsun, Tebrikler... 

-
Arkadaşlar ben krediyi tamamladım alabileceğim derslerde zorunlu derste görünmüyor ama kayıt tipinde hala kayıt yenileme yazıyor neden böyle acaba ?