ögrenci girisinde bilgilerim yok

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
brndygl
Çırak

ögrenci girisinde bilgilerim yok

Mesaj gönderen brndygl » 20 Eyl 2015, 13:27

Ek sinava girdim sonuclari bekliyorum. Surekli ogrenci girisi yapip bakıyordum kalan kredi gecilen dersler dalan yaziyordu. Simdi basarili dersler diye bisey yok. Kredi bilgileri yazisi da yok kenarda. Neden olabilir ? Guncelleme falan mi yapiliyor ki.

kvncplt
Yardımcı Asistan

Re: ögrenci girisinde bilgilerim yok

Mesaj gönderen kvncplt » 20 Eyl 2015, 13:57

brndygl yazdı:Ek sinava girdim sonuclari bekliyorum. Surekli ogrenci girisi yapip bakıyordum kalan kredi gecilen dersler dalan yaziyordu. Simdi basarili dersler diye bisey yok. Kredi bilgileri yazisi da yok kenarda. Neden olabilir ? Guncelleme falan mi yapiliyor ki.
Evet Sınav açıklanmadan 1 gün önce güncellenir akşam bak bu sınavdan geçtiğin derslerde kalkmış olur ordan

brndygl
Çırak

Mesaj gönderen brndygl » 20 Eyl 2015, 14:22

kvncplt yazdı:
brndygl yazdı:Ek sinava girdim sonuclari bekliyorum. Surekli ogrenci girisi yapip bakıyordum kalan kredi gecilen dersler dalan yaziyordu. Simdi basarili dersler diye bisey yok. Kredi bilgileri yazisi da yok kenarda. Neden olabilir ? Guncelleme falan mi yapiliyor ki.
Evet Sınav açıklanmadan 1 gün önce güncellenir akşam bak bu sınavdan geçtiğin derslerde kalkmış olur ordan
Tmm çok tsk ederim korktum bian noluyor diye :)

btlbtl
Asistan

Mesaj gönderen btlbtl » 20 Eyl 2015, 15:11

Bi önceki sınavda sonuçlar açıklanmadan muaf Olduğum ders alabileceği derslerde muaf görünüyodu bu sınavda muaf olmam gereken ders öyle görünmüyo :isyan: atıcam kendimi bi yerlerden mezuniyet incelemesine hemen geçmem Lazım ÇOĞU insanında açıklanmadan bi gün önce mezuniyet incelemesi geliyo ama benim durumum hala aktif :isyan: olamycam heralde ben

brndygl
Çırak

Mesaj gönderen brndygl » 20 Eyl 2015, 16:42

btlbtl yazdı:Bi önceki sınavda sonuçlar açıklanmadan muaf Olduğum ders alabileceği derslerde muaf görünüyodu bu sınavda muaf olmam gereken ders öyle görünmüyo :isyan: atıcam kendimi bi yerlerden mezuniyet incelemesine hemen geçmem Lazım ÇOĞU insanında açıklanmadan bi gün önce mezuniyet incelemesi geliyo ama benim durumum hala aktif :isyan: olamycam heralde ben
Ya benimde bu sinavda mezun olmam gerekiyor. 4 kredi kalmisti. Ve tabi ki yabanci diller.muaf olmam lazimdi onlardan da 3 kere girmis oldum bu sinavla. Sectigim derslerin hepsini gectim. 3 kere girmekle muaf olunuyorsa ortak yabanci dillerde bitti. Ama yine de icim rahat değil

kvncplt
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen kvncplt » 20 Eyl 2015, 16:43

btlbtl yazdı:Bi önceki sınavda sonuçlar açıklanmadan muaf Olduğum ders alabileceği derslerde muaf görünüyodu bu sınavda muaf olmam gereken ders öyle görünmüyo :isyan: atıcam kendimi bi yerlerden mezuniyet incelemesine hemen geçmem Lazım ÇOĞU insanında açıklanmadan bi gün önce mezuniyet incelemesi geliyo ama benim durumum hala aktif :isyan: olamycam heralde ben
Daha güncelleniyo korkma sıkıntı çıkmaz bende de ortak ders kalmadı kredimde tutuyo aktif görünüyo sonuçlar yarın resmen açıklandıktan sonra mezuniyet incelemesi yazar orda

kvncplt
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen kvncplt » 20 Eyl 2015, 16:44

brndygl yazdı:
Ya benimde bu sinavda mezun olmam gerekiyor. 4 kredi kalmisti. Ve tabi ki yabanci diller.muaf olmam lazimdi onlardan da 3 kere girmis oldum bu sinavla. Sectigim derslerin hepsini gectim. 3 kere girmekle muaf olunuyorsa ortak yabanci dillerde bitti. Ama yine de icim rahat değil
Rahat ol mezunsun hayırlı olsun :)

“Sınavlar” sayfasına dön