Halk Eğitim Merkezleri bu hafta açık mı?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
kvncplt
Yardımcı Asistan

Halk Eğitim Merkezleri bu hafta açık mı?

Mesaj gönderen kvncplt » 20 Eyl 2015, 22:04

Arkadaşlar halk eğitim merkezleri bu hafta çalışıcak mı yoksa bizim mezuniyet incelememiz bayramdan sonra mı yapılıcak bilgisi olan var mı?

tugve234
Çırak

Re: Halk Eğitim Merkezleri bu hafta açık mı?

Mesaj gönderen tugve234 » 20 Eyl 2015, 23:36

kvncplt yazdı:Arkadaşlar halk eğitim merkezleri bu hafta çalışıcak mı yoksa bizim mezuniyet incelememiz bayramdan sonra mı yapılıcak bilgisi olan var mı?
tamda aynı soruyu yazacaktım

kvncplt
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen kvncplt » 20 Eyl 2015, 23:44

tugve234 yazdı:
kvncplt yazdı:Arkadaşlar halk eğitim merkezleri bu hafta çalışıcak mı yoksa bizim mezuniyet incelememiz bayramdan sonra mı yapılıcak bilgisi olan var mı?
tamda aynı soruyu yazacaktım
Kimse bilmiyor sanırım :)

Stifler
Acemi

Mesaj gönderen Stifler » 21 Eyl 2015, 00:07

Çarşamba günü öğleden sonra başlayacak bayram tatili öncesi idari tatil diye geçiyor yani resmi dairelerin hepsi açık olacak her bölümde en az iki personel olmak kaydıyla çarşamba günü öğleden önceye kadar hizmet verecekler.Halk eğitimde bu uygulamaya dahildir yani işi savsaklama yapmasalar mezuniyet incelemesinde olan öğrenciler sonraki haftayı beklemez.

kvncplt
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen kvncplt » 21 Eyl 2015, 01:11

Stifler yazdı:Çarşamba günü öğleden sonra başlayacak bayram tatili öncesi idari tatil diye geçiyor yani resmi dairelerin hepsi açık olacak her bölümde en az iki personel olmak kaydıyla çarşamba günü öğleden önceye kadar hizmet verecekler.Halk eğitimde bu uygulamaya dahildir yani işi savsaklama yapmasalar mezuniyet incelemesinde olan öğrenciler sonraki haftayı beklemez.
Benim bulunduğum halk eğitimin belgelerimizi tarayıp göndermesi en fazla 3 saatini alır çok fazla mezun yoktur bu sınav sonucunda burda ama ben çarşamba gününe kadar mezun konumuna gelebilceğimizi zannetmiyorum belki mezun olmadan mezun yazısı verirler diye umut ediyorum

Stifler
Acemi

Mesaj gönderen Stifler » 21 Eyl 2015, 12:30

kvncplt yazdı:
Stifler yazdı:Çarşamba günü öğleden sonra başlayacak bayram tatili öncesi idari tatil diye geçiyor yani resmi dairelerin hepsi açık olacak her bölümde en az iki personel olmak kaydıyla çarşamba günü öğleden önceye kadar hizmet verecekler.Halk eğitimde bu uygulamaya dahildir yani işi savsaklama yapmasalar mezuniyet incelemesinde olan öğrenciler sonraki haftayı beklemez.
Benim bulunduğum halk eğitimin belgelerimizi tarayıp göndermesi en fazla 3 saatini alır çok fazla mezun yoktur bu sınav sonucunda burda ama ben çarşamba gününe kadar mezun konumuna gelebilceğimizi zannetmiyorum belki mezun olmadan mezun yazısı verirler diye umut ediyorum
İsterseniz halk eğitime gidin bir rica edin. İnşallah işleminizi yaparlar.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön