Yardim

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
dominquez

Yardim

Mesaj gönderen dominquez » 21 Eyl 2015, 12:45

Arkadaslar ogrenci girisi yapmak istedigimde mezuniyet incelemesinde olan.ogrenci mezun oldugu anlama gelmemektedir incelemensi icin acik ogretim lisesine kayit yaptirirken teslik etmis oldugunuz tasdikname basari belgesi kayit yaptirmis oldunuz okulca veya tarafinizca acik ogretim.lisesi mudurlune.ulastirilmasi gerekmektedir ... Arkadaslar bu nedir yardimci olurmusunuz

kvncplt
Yardımcı Asistan

Re: Yardim

Mesaj gönderen kvncplt » 21 Eyl 2015, 13:29

dominquez yazdı:Arkadaslar ogrenci girisi yapmak istedigimde mezuniyet incelemesinde olan.ogrenci mezun oldugu anlama gelmemektedir incelemensi icin acik ogretim lisesine kayit yaptirirken teslik etmis oldugunuz tasdikname basari belgesi kayit yaptirmis oldunuz okulca veya tarafinizca acik ogretim.lisesi mudurlune.ulastirilmasi gerekmektedir ... Arkadaslar bu nedir yardimci olurmusunuz
Halk eğitimde olan dosyan açık öğretim müdürlüğüne gönderilir sonra mezun konumuna geçersin 1 gün ile 1 hafta arası sürer

dominquez

Mesaj gönderen dominquez » 21 Eyl 2015, 13:34

Benim belge gondermem gereklimi yoksa halk egitim kendisimi gondercek

kvncplt
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen kvncplt » 21 Eyl 2015, 13:50

dominquez yazdı:Benim belge gondermem gereklimi yoksa halk egitim kendisimi gondercek
Hayır sen bişi yapmıyosun halk eğitim hallediyo

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 21 Eyl 2015, 15:24

Merak etmeyin, inceleme bitince sayfa açılacaktır... :gozkırkma:

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön