Çıkma belgesini aldımı? Hayır
yazıyor. Yani bittimi mezuniyet incelemem.
Nasıl anlayacağım mezuniyet incelemesinin bittiğini?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Nasıl anlayacağım mezuniyet incelemesinin bittiğini?
Hayır, inceleme bittiğinde öğrencilik durumu bölümünde mezun yazması gerekiyor. çıkma belgesini üniversite kaydı için alıyorsunuz gerekli ise tabi...tugve234 yazdı:Çıkma belgesini aldımı? Hayır
Köylü Kızı yazdı:Hayır, inceleme bittiğinde öğrencilik durumu bölümünde mezun yazması gerekiyor. çıkma belgesini üniversite kaydı için alıyorsunuz gerekli ise tabi...tugve234 yazdı:Çıkma belgesini aldımı? Hayır
öğrencilik durumu bölümünde mezun yazıyor. Üniversite için lazım bayramdan önce halletmek istiyorum olur mu? Yani yarın alabilir miyim?
Kaç saattir incelemede diyor.Bir sıkıntımı çıktı acaba anlamadımki.Ulan bi işimizde düz gitsin be.
benimkinde mezun yazıyor. Seninkide mezun yazar artıklandonxxx yazdı:Kaç saattir incelemede diyor.Bir sıkıntımı çıktı acaba anlamadımki.Ulan bi işimizde düz gitsin be.
Bende yazan bu;
MEZUNİYET İNCELEMESİNDE OLAN ÖĞRENCİ , mezun olduğu anlamına gelmemektedir. Mezun olup olmadığınızın incelenmesi için, Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptırırken teslim etmiş olduğunuz tasdikname ve öğrenim belgesi / başarı durum belgesinin kayıt yaptırdığınız okulca veya tarafınızca Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne ulaştırılması gerekmektedir..!
MEZUNİYET İNCELEMESİNDE OLAN ÖĞRENCİ , mezun olduğu anlamına gelmemektedir. Mezun olup olmadığınızın incelenmesi için, Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptırırken teslim etmiş olduğunuz tasdikname ve öğrenim belgesi / başarı durum belgesinin kayıt yaptırdığınız okulca veya tarafınızca Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne ulaştırılması gerekmektedir..!
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Ünivertise eğer istiyorsa tabi alabilirsin, bunun için halk eğitime gitmen gerekiyor...tugve234 yazdı:Köylü Kızı yazdı:Hayır, inceleme bittiğinde öğrencilik durumu bölümünde mezun yazması gerekiyor. çıkma belgesini üniversite kaydı için alıyorsunuz gerekli ise tabi...tugve234 yazdı:Çıkma belgesini aldımı? Hayır
öğrencilik durumu bölümünde mezun yazıyor. Üniversite için lazım bayramdan önce halletmek istiyorum olur mu? Yani yarın alabilir miyim?