Neden Mezuniyet incelemesindeyim?
Neden Mezuniyet incelemesindeyim?
Arkadaşlar mezuniyet incelemesi 1 hafta sürüyo en fazla onu biliyorum ama benim bilgilerim halk eğitim tarafından çok önceden taratılıp sisteme girilmiş ben neden mezuniyet incelemesindeyim direk mezun konumunda olmam gerekmiyomu?
Re: Neden Mezuniyet incelemesindeyim?
Bilgilerinin 1 hafta önce girildiğini Nasıl öğrendinkvncplt yazdı:Arkadaşlar mezuniyet incelemesi 1 hafta sürüyo en fazla onu biliyorum ama benim bilgilerim halk eğitim tarafından çok önceden taratılıp sisteme girilmiş ben neden mezuniyet incelemesindeyim direk mezun konumunda olmam gerekmiyomu?
Halk eğitime gittim sordum 1 hafta önce girmemişler ben aöle kayıt olduğum zaman girmişler sistemebtlbtl yazdı:Bilgilerinin 1 hafta önce girildiğini Nasıl öğrendinkvncplt yazdı:Arkadaşlar mezuniyet incelemesi 1 hafta sürüyo en fazla onu biliyorum ama benim bilgilerim halk eğitim tarafından çok önceden taratılıp sisteme girilmiş ben neden mezuniyet incelemesindeyim direk mezun konumunda olmam gerekmiyomu?
Mezuniyet tarihimiz falan yazıyo aşağıda mezuniyet bilgilerinde biz bu durumda incelemedeyken mezun yazısı alabilirmiyiz acaba
Onu da sordum sistem izin vermiyomuşbtlbtl yazdı:Mezuniyet tarihimiz falan yazıyo aşağıda mezuniyet bilgilerinde biz bu durumda incelemedeyken mezun yazısı alabilirmiyiz acaba
Halkeğitimler kapandı.Artık yarına kaldı galiba.Bizim halkeğitim zaten acaip aheste.Kursa yazıldım,bilgileri,kayıt forumunu doldurdum.Biz sizi kurs başlamadan 1 hafta önce arıyacaz dediler.Arayan eden olmadı.Ben aradım 2 hafta buseferde telefona çıkan olmadı.Yanlarına gittim memurlar kavga etmiş.Diyorum kurs vardı arayacaktınız,siz aramadınız ben aradım açmadınız.Biri diyo içerideki kadına sor,diğeri kapıdaki adam sor.Yani benim bu kadar pimpirikli davranmamın tek sebebi budur:).Şunlardan bir kurtulayım tamamdır:).
Mezun yazısı geldin bide diplomamı alym bitecek herşey rahatlycam
Hadi Hayırlı olsun kurtuluyoruz sonundabtlbtl yazdı:Mezun yazısı geldin bide diplomamı alym bitecek herşey rahatlycam

Bayağ sıkıntıymış halk eğitimde şans meselesi bazıları çok iyi bazıları berbat benim şansıma iyi olan denk geldi fazla bişi bilmiyolar ama yardımcı oluyolar bayağ gittim adam hemen kontrol etti bilgilerim sisteme girildimi diye girilmese o an gircekti sistemelandonxxx yazdı:Halkeğitimler kapandı.Artık yarına kaldı galiba.Bizim halkeğitim zaten acaip aheste.Kursa yazıldım,bilgileri,kayıt forumunu doldurdum.Biz sizi kurs başlamadan 1 hafta önce arıyacaz dediler.Arayan eden olmadı.Ben aradım 2 hafta buseferde telefona çıkan olmadı.Yanlarına gittim memurlar kavga etmiş.Diyorum kurs vardı arayacaktınız,siz aramadınız ben aradım açmadınız.Biri diyo içerideki kadına sor,diğeri kapıdaki adam sor.Yani benim bu kadar pimpirikli davranmamın tek sebebi budur:).Şunlardan bir kurtulayım tamamdır:).

Yani benim şimdi gidip bilgilerimi sisteme girsinler diye uyarmam mı gerekiyo öyleyse yarın gidip yapym
Gidip konuşursan daha hızlı oluyo işlemler bence git sor aslında ben bu gün aöl müdürlüğüne gitseydim bu gün mezun konumuna geçip belgemi de alırdım da yarın yapcambtlbtl yazdı:Yani benim şimdi gidip bilgilerimi sisteme girsinler diye uyarmam mı gerekiyo öyleyse yarın gidip yapym
AOL müdürlüğü Ankara'da değil mi
İncelemeyi yapanlar halk eğitim görevlileri.Ben yarın öğlene kadar bekler giderim.Hatta orada hallederlerse çıkma belgesi falan bile alabilirim yanı:)
Evet Ankara da eğer isterseniz telefonla da halledebilirsiniz ama alo 147 değil normal direk müdür yardımcılarının telefonların aöl sayfasının iletişim kısmında yazıyo ama önce halk eğitime gidip dosyalar sisteme girilmiş mi diye sorbtlbtl yazdı:AOL müdürlüğü Ankara'da değil mi
En son kvncplt tarafından 21 Eyl 2015, 21:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.