2.ek sinav
- brutus1337
- Yardımcı Uzman
Re: 2.ek sinav
Giremezsin dostum.Mezuniyete 24 kredin kalmış olması lazım en fazla.
187 kredi 8.döneme kayıt yenilemesi yaptırdım. 5 ortak dersim var verilmesi gereken. 2. ek sınava girersem mezun olabilir miyim??

- brutus1337
- Yardımcı Uzman
brutus1337 yazdı:Hadi ya moralim bozuldu.
Boşver üniversite kazanmadıysan önemli bişi değil takma kafana
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Yaa bozma moralini, az kalmış zaten iki dönem de verirsin...brutus1337 yazdı:Hadi ya moralim bozuldu.

2. ek sınav kayıt tarihi ve 2015 1 donem sınav kayıt yenileme tarıhlerı çakısmıs. her iki kaydı yaptırırsak ve ek sınavda kredilerin tamamını verip mezun olursak, 2015 1 donem kayıt yenileme parasına ne oluyor bilgisi olan varmı???
Yanıyor boşuna para vermiş oluyosunAZMANN26 yazdı:2. ek sınav kayıt tarihi ve 2015 1 donem sınav kayıt yenileme tarıhlerı çakısmıs. her iki kaydı yaptırırsak ve ek sınavda kredilerin tamamını verip mezun olursak, 2015 1 donem kayıt yenileme parasına ne oluyor bilgisi olan varmı???
arkadaşlar maol okuyorum alan + ortak kredim 110 ek sınava girebiliyor muyum dönemim 8 üzeri bazı sitelerde dönemi 8 olanlarda mezuniyet şartı aranmıyor diye duydum
Herkes ayrı kafada konuşuyo mezun olmasına 24 kredisi kalanlar değil 8 dönem üstü herkes 7 dönem olanlar 24 kredisi kaldıysa ama 8 dönem üstü olsanda 24 kredilik ders seçebiliyosun yani 24 krediden fazla kredi ihtiyacın varsa gene mezun olamıyosunottoman24 yazdı:arkadaşlar maol okuyorum alan + ortak kredim 110 ek sınava girebiliyor muyum dönemim 8 üzeri bazı sitelerde dönemi 8 olanlarda mezuniyet şartı aranmıyor diye duydum
tamam yani ben girebiliyor muyum onu merak ediyorumkvncplt yazdı:Herkes ayrı kafada konuşuyo mezun olmasına 24 kredisi kalanlar değil 8 dönem üstü herkes 7 dönem olanlar 24 kredisi kaldıysa ama 8 dönem üstü olsanda 24 kredilik ders seçebiliyosun yani 24 krediden fazla kredi ihtiyacın varsa gene mezun olamıyosunottoman24 yazdı:arkadaşlar maol okuyorum alan + ortak kredim 110 ek sınava girebiliyor muyum dönemim 8 üzeri bazı sitelerde dönemi 8 olanlarda mezuniyet şartı aranmıyor diye duydum
üst konuya yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim önemli benim için 

Evet girersin ama 24 krediden daha fazlasına ihtiyacın varsa mezun olamazsınottoman24 yazdı:tamam yani ben girebiliyor muyum onu merak ediyorumkvncplt yazdı:Herkes ayrı kafada konuşuyo mezun olmasına 24 kredisi kalanlar değil 8 dönem üstü herkes 7 dönem olanlar 24 kredisi kaldıysa ama 8 dönem üstü olsanda 24 kredilik ders seçebiliyosun yani 24 krediden fazla kredi ihtiyacın varsa gene mezun olamıyosunottoman24 yazdı:arkadaşlar maol okuyorum alan + ortak kredim 110 ek sınava girebiliyor muyum dönemim 8 üzeri bazı sitelerde dönemi 8 olanlarda mezuniyet şartı aranmıyor diye duydum
Not:Sınav Ankara da haberin olsun
Evet girersin ama 24 krediden daha fazlasına ihtiyacın varsa mezun olamazsın
Not:Sınav Ankara da haberin olsun[/quote]
eyvallah güzel kardeşim sağolasın
Not:Sınav Ankara da haberin olsun[/quote]
eyvallah güzel kardeşim sağolasın