Ek sınav için bilgi lütfen

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
ottoman24

Ek sınav için bilgi lütfen

Mesaj gönderen ottoman24 » 22 Eyl 2015, 18:32

Arkadaşlar lütfen yardım edin . 110 kredim var maolde okuyorum ama bu sene krediyi tamamlarsam normal düze geçip mezun olacağım sizden bilgi istitorum . Ek sınava girebiliyor muyum 110 kredim var ortak ve seçmeli derslerden bazıları girersin diyor bazıları giremezsin diyor dün 147 yi aradım 8 donem üzeri girebilir dedi sonra tekrar aradığımda giremez dedi ne olduğunu anlamadım yardim lutfen

uzunsaclikel

Re: Ek sınav için bilgi lütfen

Mesaj gönderen uzunsaclikel » 22 Eyl 2015, 20:32

ottoman24 yazdı:Arkadaşlar lütfen yardım edin . 110 kredim var maolde okuyorum ama bu sene krediyi tamamlarsam normal düze geçip mezun olacağım sizden bilgi istitorum . Ek sınava girebiliyor muyum 110 kredim var ortak ve seçmeli derslerden bazıları girersin diyor bazıları giremezsin diyor dün 147 yi aradım 8 donem üzeri girebilir dedi sonra tekrar aradığımda giremez dedi ne olduğunu anlamadım yardim lutfen
2. ek sınav sadece Ankara'da yapılıyor. Ek sınava katılabilmek için döneminin 8 ve üzeri olması lazım. Birde mezun olmaya en fazla 24 kredin kalması lazım.

ottoman24

Re: Ek sınav için bilgi lütfen

Mesaj gönderen ottoman24 » 22 Eyl 2015, 22:29

uzunsaclikel yazdı:
ottoman24 yazdı:Arkadaşlar lütfen yardım edin . 110 kredim var maolde okuyorum ama bu sene krediyi tamamlarsam normal düze geçip mezun olacağım sizden bilgi istitorum . Ek sınava girebiliyor muyum 110 kredim var ortak ve seçmeli derslerden bazıları girersin diyor bazıları giremezsin diyor dün 147 yi aradım 8 donem üzeri girebilir dedi sonra tekrar aradığımda giremez dedi ne olduğunu anlamadım yardim lutfen
2. ek sınav sadece Ankara'da yapılıyor. Ek sınava katılabilmek için döneminin 8 ve üzeri olması lazım. Birde mezun olmaya en fazla 24 kredin kalması lazım.
Evet biliyorum kardeşim de 24 krediden fazla var girebiliyor muyum onu merak ettim 8 donem uzeriyim

“Sınavlar” sayfasına dön