22 ekim 2.ek sınavda mezun olucaklar için 1.ek sınavda mezun olanlar 6 ekime kadar yapmak zorundabtlbtl yazdı:147 yi aradım onlarda düzgün bişey söylemiyo eğer bizim 1.ek sınavda mezun olanlar 22 ekime kadar kayıt yaptırabiliyosa telaş yapmycam ama o süre benim içinde geçerli değilse yarın okula gidip dosyamı göndermelerini falan söylycem bu konuda kesin bilgisi olan var mı
Neden Mezuniyet incelemesindeyim?
Re: Neden Mezuniyet incelemesindeyim?
Mezuniyet incelemem yetişmezse nolucakkvncplt yazdı:22 ekim 2.ek sınavda mezun olucaklar için 1.ek sınavda mezun olanlar 6 ekime kadar yapmak zorundabtlbtl yazdı:147 yi aradım onlarda düzgün bişey söylemiyo eğer bizim 1.ek sınavda mezun olanlar 22 ekime kadar kayıt yaptırabiliyosa telaş yapmycam ama o süre benim içinde geçerli değilse yarın okula gidip dosyamı göndermelerini falan söylycem bu konuda kesin bilgisi olan var mı
Yetişmezse diye bisey yok.Elleri mahkum ama yinede gidersen hem e o an orada hallederler.Ankaraya tel aciyolar.Oradan hemen hallediyolar bu sıkıntı yoksa.İnşallah yoktur.
En geç 29 eylülde herkesin incelemesi biticekmis yetişmeme olasılığı yok
Benim okulum bu tür şeylerde çok umursamaz davranıyorlar üniye kayıt süresi içinde ek sınavda mezun olcağımı yazan bi kağıt götürmem gerekiyodu okula gittim bana öyle bişeyin hiç olmadığını söylediler eminim ki bu dosyalarıda son dk falan gönderirler umarım sorun çıkmazkvncplt yazdı:En geç 29 eylülde herkesin incelemesi biticekmis yetişmeme olasılığı yok
Senin inceleme bitmesiyle sende pazartesiye kaldin.
Açık lise genel müdürlüğünden kimseye ulaşamıyorum.Ne iş anlamadım.Bütün nuramaları boş çalışıyor.

Evet oramı buramı yırta yırta mezun oldum
.Geçen hafta aradığımda gherifin biri evrağını göremiyorum dedi.Bu gün sabahtan beri aradım ulaşamadım.En son 1 bayana ulaştım oda mezu etmedi isim verdi onla görüş dedi.Ama telefonu açan eden yok.En son sürekli çevirdiğim iletişim numaralarından birini arayım dedim bir bayan çıktı hiç bir sıkıntımın olmadığını söyleyip 2 dakika içinde mezun olursun dedi ve mutlu son
...
Umarım artık sıkıntı çıkarmazlar.

Umarım artık sıkıntı çıkarmazlar.

ohh
darısı başımıza hayırlı uğurlu olsun

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Tebrikler Yunus, hayırlı olsun... 

Amin berfin,inşallah en kısa sürede yüksek notlarla bitirirsin 
Teşekkürler Hatice:)(umarım ismini doğru yazmışımdır).

tebrik ederim 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Evet ismim Hatice, doğru yazdın...landonxxx yazdı:Amin berfin,inşallah en kısa sürede yüksek notlarla bitirirsin

Tesekkur ederim dostum:).hellyeee yazdı:tebrik ederim
- foundreform
- Doçent
Yunus senin durumun epey karışıkmış.Ama sonunda mezun olmuşsun işte bu bütün uğraşlarına değdi.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015