mrb ben liseli veli
mrb ben liseli veli
yıllar önce lise 2 de bırakmıştım açık liseye kayıt oldum 2011 de falan ama doğru düzgün kayıt yenileyip sınavlara gidemiyordum bari şimdi maol e kayıt olim bişeyler olsun dedim, 21 yaşındayım bu nick i internetin her köşesinde belki görebilirsiniz iş adamıyım sayılır, mesleki açık lise bilişim web programlamaya kayıt oldum hadi bakalım umarım bilgisayar kullanmayı öğretmekten başlatmazlar
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: mrb ben liseli veli
Merhaba...
Aramıza hoşgeldiniz, geç kalmış sayılmazsınız, zararın neresinden dönülse kardır...
Bundan sonra sınavları aksatmamanız ve derslerinizde başarılı olmanız dileğiyle....

Aramıza hoşgeldiniz, geç kalmış sayılmazsınız, zararın neresinden dönülse kardır...
Bundan sonra sınavları aksatmamanız ve derslerinizde başarılı olmanız dileğiyle....
-
- Acemi
işadamı olduğnuzu belirtme amacınız ne ... 

teşekkürlerKöylü Kızı yazdı:Merhaba...![]()
bilmiyorumda kendinizi tanıtın diye girdiğim başlıktan olabilirlisebitmelidertlerde yazdı:işadamı olduğnuzu belirtme amacınız ne ...