Ygs başvuruları hakkında

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Realsteel
Acemi

Ygs başvuruları hakkında

Mesaj gönderen Realsteel » 23 Eyl 2015, 14:46

İyi günler.Benim kredim 140 ve zorunlu bir dersim yok.Dil anlatımıda başarılı olarak verdim.Çok araştırıyorum çünkü bu konuları bilmiyorum.Açıkcası yeni yeni sınavlara çalışıp kendimi toparladım diyebilirim,2-3 sene okuldan uzak kaldım.

Biliyorsunuz ki ockak da başvurular olacakmış,bende mart da ki sınavlarda ya da en geç haziranda ki sınavlarda bitiririm diye umuyorum.Ek sınavda olma hakkım olacağı için bitirebileceğimi biliyorum.Toplam dönemim 10 oldu.Ygs ye başvurmam da bir sakınca var mı diye sormak istiyorum.Verilecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim :) .

Toplam Kredi : 200
Zorunlu Ders : 0

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Re: Ygs başvuruları hakkında

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 23 Eyl 2015, 17:49

Realsteel yazdı:İyi günler.Benim kredim 140 ve zorunlu bir dersim yok.Dil anlatımıda başarılı olarak verdim.Çok araştırıyorum çünkü bu konuları bilmiyorum.Açıkcası yeni yeni sınavlara çalışıp kendimi toparladım diyebilirim,2-3 sene okuldan uzak kaldım.

Biliyorsunuz ki ockak da başvurular olacakmış,bende mart da ki sınavlarda ya da en geç haziranda ki sınavlarda bitiririm diye umuyorum.Ek sınavda olma hakkım olacağı için bitirebileceğimi biliyorum.Toplam dönemim 10 oldu.Ygs ye başvurmam da bir sakınca var mı diye sormak istiyorum.Verilecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim :) .
YGSye başvurabilirsiniz... Ama YGSye girdiğiniz yıl mezun olmak şartıyla yani en geç ek sınavlara kadar mezun olmalısınız...

Realsteel
Acemi

Re: Ygs başvuruları hakkında

Mesaj gönderen Realsteel » 23 Eyl 2015, 23:14

Yorumunuz için teşekkür ederim.4 kere sınav olacağım için bitirmem garanti olacak.Tabii kide sınavlara çalışıp gireceğim.Tekrar aydınlattığınız için teşekkürler :)
Toplam Kredi : 200
Zorunlu Ders : 0

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön