SON SINIF AÖL E GEÇİŞ

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
snow-white

SON SINIF AÖL E GEÇİŞ

Mesaj gönderen snow-white » 27 Eyl 2015, 22:24

Merhaba arkadaslar .. ben lise son sınıfı dısarıdan okuyacagım .. merak ettigim sey ise; şimdi ben 7. dönemden baslamıs oluyorum.. kredim buna göre mi olacak ? yani bu sene mezun olabilir miyim veya kredi az gelip seneye de sarkabilir mi ? normalde okul ortalamam yüksek idi. . .Bilgilenirirseniz sevinirim :)

Kullanıcı avatarı
hellyeee
Acemi

Re: SON SINIF AÖL E GEÇİŞ

Mesaj gönderen hellyeee » 28 Eyl 2015, 08:32

snow-white yazdı:Merhaba arkadaslar .. ben lise son sınıfı dısarıdan okuyacagım .. merak ettigim sey ise; şimdi ben 7. dönemden baslamıs oluyorum.. kredim buna göre mi olacak ? yani bu sene mezun olabilir miyim veya kredi az gelip seneye de sarkabilir mi ? normalde okul ortalamam yüksek idi. . .Bilgilenirirseniz sevinirim :)
Evet, 7. dönemden başlamış olacaksın. Bu güne kadar geçtiğin derslerde kredini oluşturacak. Her türlü mezun olursun takma kafana. Bir sürü ek sınav falan da var zaten

snow-white

Re: SON SINIF AÖL E GEÇİŞ

Mesaj gönderen snow-white » 29 Eyl 2015, 19:04

hellyeee yazdı:
snow-white yazdı:Merhaba arkadaslar .. ben lise son sınıfı dısarıdan okuyacagım .. merak ettigim sey ise; şimdi ben 7. dönemden baslamıs oluyorum.. kredim buna göre mi olacak ? yani bu sene mezun olabilir miyim veya kredi az gelip seneye de sarkabilir mi ? normalde okul ortalamam yüksek idi. . .Bilgilenirirseniz sevinirim :)
Evet, 7. dönemden başlamış olacaksın. Bu güne kadar geçtiğin derslerde kredini oluşturacak. Her türlü mezun olursun takma kafana. Bir sürü ek sınav falan da var zaten
oh iyi o zaman tesekkür ederimm cevap icin :38:

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön