SON SINIF AÖL E GEÇİŞ
-
SON SINIF AÖL E GEÇİŞ
Merhaba arkadaslar .. ben lise son sınıfı dısarıdan okuyacagım .. merak ettigim sey ise; şimdi ben 7. dönemden baslamıs oluyorum.. kredim buna göre mi olacak ? yani bu sene mezun olabilir miyim veya kredi az gelip seneye de sarkabilir mi ? normalde okul ortalamam yüksek idi. . .Bilgilenirirseniz sevinirim 

Re: SON SINIF AÖL E GEÇİŞ
Evet, 7. dönemden başlamış olacaksın. Bu güne kadar geçtiğin derslerde kredini oluşturacak. Her türlü mezun olursun takma kafana. Bir sürü ek sınav falan da var zatensnow-white yazdı:Merhaba arkadaslar .. ben lise son sınıfı dısarıdan okuyacagım .. merak ettigim sey ise; şimdi ben 7. dönemden baslamıs oluyorum.. kredim buna göre mi olacak ? yani bu sene mezun olabilir miyim veya kredi az gelip seneye de sarkabilir mi ? normalde okul ortalamam yüksek idi. . .Bilgilenirirseniz sevinirim
-
Re: SON SINIF AÖL E GEÇİŞ
oh iyi o zaman tesekkür ederimm cevap icinhellyeee yazdı:Evet, 7. dönemden başlamış olacaksın. Bu güne kadar geçtiğin derslerde kredini oluşturacak. Her türlü mezun olursun takma kafana. Bir sürü ek sınav falan da var zatensnow-white yazdı:Merhaba arkadaslar .. ben lise son sınıfı dısarıdan okuyacagım .. merak ettigim sey ise; şimdi ben 7. dönemden baslamıs oluyorum.. kredim buna göre mi olacak ? yani bu sene mezun olabilir miyim veya kredi az gelip seneye de sarkabilir mi ? normalde okul ortalamam yüksek idi. . .Bilgilenirirseniz sevinirim