açık öğretime yazılacam sizce alansızmı yazılayım yoksa Bilişim Teknolojileri Alanınamı yazılayım
Bilişim Teknolojileri Alanı çok zor olurmu sınav sorularında ne soruyolar kodlama dillerini soruyolarmı
açık öğretim düz liseyemi gideyim bilişimemi
- icerdekicsesi
- Acemi
Re: açık öğretim düz liseyemi gideyim bilişimemi
Alansiz okursan senin için daha iyi olur liseyi çabuk bitirirsin. Lakin ben alanlı okumak istiyorum dersen senin için biraz daha zor olabilir tercih senin. 

Eğer Lise Bitince KPSS ye Girmek İstiyorsan Bilişim Teknolojileri Çok Avantajlı Çünkü Tercih Listene Bir Çok Kadroyu Yazabiliyorsun. Ama Lise KPSS si Senin İçin Çok Önemli Değilse Yani Hedefin Üniversite İse ve Yüzyüze Eğitim Almak Senin İçin Sorun Olacaksa (Yüzyüze Eğitim Günleri Okuldan Okula Değişkenlik Gösteriyor Bazı Okullar Hafta sonu Bazı Okullar Akşamları Yüzyüze Eğitim Veriyor.) Düz Alansız Okumanız Daha Faydalı Olur Diye Düşünüyorum.r@m@z@n yazdı:açık öğretime yazılacam sizce alansızmı yazılayım yoksa Bilişim Teknolojileri Alanınamı yazılayım
Bilişim Teknolojileri Alanı çok zor olurmu sınav sorularında ne soruyolar kodlama dillerini soruyolarmı
"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
kardeş lise diplomam olsun yeter başka bişey yapacağım yok ama bilişim olsa daha iyi olur diye düşünüyorum çok zor değilse bilişime yazılmak istiyorum azda olsa kodlama dillerini biliyorum
- foundreform
- Doçent
Açık lise ile Mesleki açık lise arasında fark var.r@m@z@n yazdı:kardeş lise diplomam olsun yeter başka bişey yapacağım yok ama bilişim olsa daha iyi olur diye düşünüyorum çok zor değilse bilişime yazılmak istiyorum azda olsa kodlama dillerini biliyorum
Bir an önce mezun oluyum diyorsan açık liseyi tavsiye ederim.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015