Acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
eddie
Acemi

Acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Mesaj gönderen eddie » 08 Eki 2015, 14:12

Diplomanızın düzenlenebilmesi için ilköğretim okulu/ortaokul diplomanızın veya diploma kayıt örneğinin aslının Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne ulaştırılması gerekmektedir. Diplomanızı düzenlendikten sonra alabilmeniz için; aşağıda belirtilen belgelerle birlikte, diplomanın gönderildiği Halk Eğitim Merkezi (ASO) Müdürlüğü'ne başvurabilirsiniz
Arkadaşlar 10 ağustosta mezun oldum ve diplomamı bekliyordum ancak mezuniyet işlemleri sayfasına girdim yukarıdaki açıklamayı gördüm rahatsızlığım nedeniyle evden dışarı çıkamıyorum ve bu konuda bana yardım edecek kimse yok ortaokul diplomamı ben zamanında kayıt olurken vermiştim şimdide böyle durumla karşı karşıyayım orta okul diplomamın yalnızca fotokopisı var ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler.

eddie
Acemi

Re: Acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Mesaj gönderen eddie » 08 Eki 2015, 14:20

Birde sadece bende mi var bu durum diploma bilgilerinde yazan açıklama ve istenen belgeler diye yazıyor

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 08 Eki 2015, 15:14

Halk eğitim merkezine gidip sormalısın bu durumu, hiç bilgim yok....

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Mesaj gönderen foundreform » 08 Eki 2015, 15:34

Geçmiş olsun,bende 10 Ağustos da mezun oldum böyle bir durumla karşılaşmadım.
Diploma bilgileri sayfasının fotoğrafını çekip gönderebilir misiniz?
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

eddie
Acemi

Mesaj gönderen eddie » 08 Eki 2015, 15:57

Çıkma Belgesi Aldı mı?:HAYIR Diploma Basıldı mı?:HAYIR Diploma Notu:66,71Mezuniyet Donemi:2014-3Diploma Tarihi:10.08.2015Diploma Nerede ?:Diploma Defteri Nerede ?:İSTANBUL-AVCILARGönderilen Tarih:Gönderilen Sayı:

AÇIKLAMA

Diplomanızın düzenlenebilmesi için ilköğretim okulu/ortaokul diplomanızın veya diploma kayıt örneğinin aslının Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne ulaştırılması gerekmektedir. Diplomanızı düzenlendikten sonra alabilmeniz için; aşağıda belirtilen belgelerle birlikte, diplomanın gönderildiği Halk Eğitim Merkezi (ASO) Müdürlüğü'ne başvurabilirsiniz.

1-Nüfus cüzdanı.
2-Ziraat Bankası, Halk Bankası ya da Vakıfbank'a yatırılacak Açık Öğretim Lisesi diploma harcı dekontu aslı. (2013 - 2014 Öğretim yılı 2. Dönem ve sonrasında (02/06/2014 ve sonrası ) mezun olanlar Diploma Harcı yatırmayacaklardır.)
3-Çıkma Belgesi aldıysanız belgenin aslı, kaybettiyseniz kayıp ilanı (Çıkma Belgesi alanlar diploma harcı yatırmayacaklardır).
4-Diplomayı sizin adınıza başka biri alacaksa, yukarıdaki belgelere ek olarak noterden onaylı vekaletnamenin aslı ve vekilin nüfus cüzdanı fotokopisi.

eddie
Acemi

Mesaj gönderen eddie » 09 Eki 2015, 20:37

Merhabalar arkadaşlar bugün bimerden bu kounda bir cevap aldım buraya yazmamın sebebi benzer sorunu olan arkadaşlarımızın sorunu çözebilecekleri yolu göstermek istiyorum.Bimerden gelen cevapta açık liseye mail yoluyla bir dilekçe yazmam gerektiği söylendi geçen dönemde benzer sıkıntıları olan arkadaşlar bu yolla çözmüşler.Dilekçede ortaokul diplomamı şu okuldan aldım Daha önce mezun olduğum ilköğretim / ortaokulun ...... okulu olduğunu beyan eder, bu bilginin doğruluğu hususunda tüm sorumluluğun tarafıma ait olduğunu kabul ederim adlı bir dilekçe yolluyorsunuz benim orta okul diplomam kaybolmuş orda yenisini istediler ama rahatsızlığım nedeniyle alamayacağımı belirttim dilekçe yoluyla diploma sayfam normale döndü.Sizinde bu tarz sıkıntılarınız olursa mailden dilekçe kanalıyla başvuruda bulunabilirsiniz..

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön