DERSLER
''DİL VE ANLATIM* 1,2,3,4,5,6,7,8 dönem başarılma zorunluluğu var!''
ÖNEMLİ AÇIKLAMA:
Arkadaşlar gördüğünüz gibi dil ve anlatım'da muafiyet yok, yani 8 dönem başarılması gerekiyor bu aşşağıda gördüğünüz derslerin kaç dönem geçilmesi gerekiyor yani detaylı bir şekilde yazarsanız sevinirim örnek; Türk Edebiyatı 1,2 dönem geçersen 3,4,5,6,7,8 dönem geçmene gerek yok gibi şeklinde yoruma aşşağıdaki dersleri kopyalayıp karşısına geçilmesi gereken dönemleri yazarsanız sevirim bir çok kişiye yardımcı olmuş olursunuz
TÜRK EDEBİYATI =
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLÂK BİLGİSİ =
TARİH =
T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK =
COĞRAFYA =
MATEMATİK =
FİZİK =
KİMYA =
BİYOLOJİ =
SAĞLIK BİLGİSİ =
FELSEFE =
YABANCI DİL =
TRAFİK VE İLK YARDIM =
ZORUNLU DERSLER 2
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: ZORUNLU DERSLER 2
Türk Edebiyatı-1 diyelim 1. dönem zorunlu ve vermeniz gerekiyor yaa, bir kaç dönem erteleyebilir, mesela o dersi 6. döneme de bırakabilirsiniz...
Ve Türk Edebiyatı 1-2-3-4-5-6-7-8 hepsi zorunlu ve vermek zorundasınız, ki üç defa girip veremezseniz muaf olursunuz yani zorunluluğu kalkar...
Din Kültürü de 1-2-3-4-5-6-7-8 dönemleri zorunlu.
Tarih 1-2-3-4 zorunlu.
T.C İnkılap Tarihi 5-6 zorunlu ama kitapta 1-2 diye yazacak.
Coğrafya 1-2-3-4 zorunlu
Matematik 1-2 zorunlu, yeni kayıt yapanlar ise 3-4 de zorunlu olacak
Fizik 1-2-3-4 zorunlu (3-4 yeni kayıt yapanlar için zorunlu oldu)
Kimya 1-2-3-4 zorunlu
Biyoloji 1-2-3-4 zorunlu
Sağlık Bilgisi 1-2 zorunlu (ilk dönem gieceksin bu derse ama illa ilk dönem vereceksin diye birşey yok yani 7. döneme de erteleyebilirsin. ama hemen vermen senin yararına)
Felsefe 5-6 zorunlu ama kitapta 1-2 diye yazacak
Yabancı Dil 1-2-3-4-5-6-7-8 hepsi zorunlu
Trafik ve İlk yardım 7-8 zorunlu ama kitapta 1-2 diye yazacaktır..
Ayrıntılı bilgilere:
Alan yok-2 ders listesi
alan yok ders listesi
Yeni kayıt isen Alan yok-2 listesine bak...
Ve Türk Edebiyatı 1-2-3-4-5-6-7-8 hepsi zorunlu ve vermek zorundasınız, ki üç defa girip veremezseniz muaf olursunuz yani zorunluluğu kalkar...
Tarih 1-2-3-4 zorunlu.
Coğrafya 1-2-3-4 zorunlu
Kimya 1-2-3-4 zorunlu
Biyoloji 1-2-3-4 zorunlu
Sağlık Bilgisi 1-2 zorunlu (ilk dönem gieceksin bu derse ama illa ilk dönem vereceksin diye birşey yok yani 7. döneme de erteleyebilirsin. ama hemen vermen senin yararına)
Ayrıntılı bilgilere:
Alan yok-2 ders listesi
alan yok ders listesi
Yeni kayıt isen Alan yok-2 listesine bak...

Çok faydalı bir bilği paylaşmışsın öncelikle çok teşekkür ederim.Köylü Kızı yazdı:Türk Edebiyatı-1 diyelim 1. dönem zorunlu ve vermeniz gerekiyor yaa, bir kaç dönem erteleyebilir, mesela o dersi 6. döneme de bırakabilirsiniz...
Tarih 1-2-3-4 zorunlu.
Coğrafya 1-2-3-4 zorunlu
Kimya 1-2-3-4 zorunlu
Biyoloji 1-2-3-4 zorunlu
Ayrıntılı bilgilere:
Alan yok-2 ders listesi
alan yok ders listesi
Yeni kayıt isen Alan yok-2 listesine bak...![]()
Ve örnek;
Türk Edebiyatı 1-2-3-4-5-6-7-8 hepsi zorunlu üç defa girip veremezseniz muaf olursunuz yani zorunluluğu kalkar...dö
Edebiyat dersinin 1. döneminden 3 defa muaf olunca tamamen mi zorunluluktan kalkıyor? şimdi 8 dönem muaf olmaya baksam 8 yıl'da bitirebilirim yani dil ve anlatım gibi bir kaç dersi daha mı zorunlu yaptılar çok karışık
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Edebiyat-1 dersinden 3 defa sınavına girip başarrısız olunca muaf olursun. Artık o ders sorumluluktan kalkmıştır. Sen neden muaf olmak istiyorsunki, vermeye çalış, kredi toplamalısın 192ye ulaşman lazım...Ömer Öz yazdı: Çok faydalı bir bilği paylaşmışsın öncelikle çok teşekkür ederim.
Ve örnek;
Türk Edebiyatı 1-2-3-4-5-6-7-8 hepsi zorunlu üç defa girip veremezseniz muaf olursunuz yani zorunluluğu kalkar...dö
Edebiyat dersinin 1. döneminden 3 defa muaf olunca tamamen mi zorunluluktan kalkıyor? şimdi 8 dönem muaf olmaya baksam 8 yıl'da bitirebilirim yani dil ve anlatım gibi bir kaç dersi daha mı zorunlu yaptılar çok karışık
O dersler eskiden zorunlu idi ama bazı sayısal dersler yeni kayıtlar için 3. ve 4. dönemleri zorunlu oldu...
Yok çalışacam ve o dersi vermek için tabikide çabalıyacağım muaf olma peşinde değilim ancak çalışmalarıma ragman başarısız olursam 2 kez başarısız olduktan sonra muaf olmak daha mantıklı hale gelmiş olur ayrıca birazda bilği sahibi olmak için sordumKöylü Kızı yazdı:Edebiyat-1 dersinden 3 defa sınavına girip başarrısız olunca muaf olursun. Artık o ders sorumluluktan kalkmıştır. Sen neden muaf olmak istiyorsunki, vermeye çalış, kredi toplamalısın 192ye ulaşman lazım...Ömer Öz yazdı: Çok faydalı bir bilği paylaşmışsın öncelikle çok teşekkür ederim.
Ve örnek;
O dersler eskiden zorunlu idi ama bazı sayısal dersler yeni kayıtlar için 3. ve 4. dönemleri zorunlu oldu...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Tamam, başarılar o zaman..