Arkadaşlar bir sorum daha olacak cumartesi pazar sınava giriyoruz ancak bu sınav mesela 15'ders seçtiysek
cumartesi: 7
Pazar: 7 ders'ten mi sınava girecez
Yani 1. oturum cumartesi 2. oturum pazar mı oluyor?
SINAV
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: SINAV
Cumartesi iki oturumdan oluşuyor, Pazar ise sadece bir oturum yapılıyor.Ömer Öz yazdı:Arkadaşlar bir sorum daha olacak cumartesi pazar sınava giriyoruz ancak bu sınav mesela 15'ders seçtiysek
cumartesi: 7
Pazar: 7 ders'ten mi sınava girecez
Yani 1. oturum cumartesi 2. oturum pazar mı oluyor?
Derlerin oturum sıraları önceden belli zaten sen seçtiklerinde oturumlarını belirlemiyorsun onlar sabit oturumları belli.
Mesela Din kültürü-1 dersinin oturumu 1 ise sen değiştiremezsin o her zaman 1. oturumda kalacak...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Seçtiğin dersleri bana bi göstersene, oturum no ları ile birlikte, daha iyi yardımcı olayım sana...Ömer Öz yazdı:Demek istediğim şu şuan 14 ders seçimi yapabildim ve 1-2 oturum yazıyor demek istediğim 14'in hepsine cumartesi 2 oturumda biter pazar ne için gidecem? dersler 7-7 2 ye mi bölünüyor detaylı bir şekilde yazarsanız sevinirim
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
3. oturum yoksa Pazar günü sınava gitmene gerek yok çünkü gireceğin ders yoktur ama gerçekten 3. oturum ders yoksa...Ömer Öz yazdı:Ben yeni kayıt oldum ders geçmedim henüz ama şuan bütün zorunlu dersleri seçtim ve hepsi 1 oturum numaralı ise 1 ve 2 değişik