İnşallah yaa İnşallah... Dua et lütfen... Babam niyetli beni illa Sivas'a gönderecek, çok sevmiş orayı, ben Eskişehir istiyorum ama yaa...foundreform yazdı:Sen çalışkansın ve üniversite için çaba gösteriyorsun,bu emeklerinin karşılığını da alacaksın.Köylü Kızı yazdı:Daha kazanmadımki, nerden biliyorsun?foundreform yazdı:
Ben senden önce üniversite okumaya başladım fakat sen benden önce üniversite diplomasını alırsın.Belki ben kazaırsam 6 yıllık okurum 1 yılda zaten benim önümdesin, bak gene gerinde kaldım hıh
1-2 senenin lafı olmaz
Anlıyamadım ya
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Anlıyamadım ya
- foundreform
- Doçent
Daha önce Eskişehir istemiyordum zannedersem? Şimdi mi karar verdin?Köylü Kızı yazdı:İnşallah yaa İnşallah... Dua et lütfen... Babam nşyetli beni illa Sivas'a gönderecek, çok sevmiş orayı, ben Eskişehir istiyorum ama yaa...foundreform yazdı:Sen çalışkansın ve üniversite için çaba gösteriyorsun,bu emeklerinin karşılığını da alacaksın.Köylü Kızı yazdı: Daha kazanmadımki, nerden biliyorsun?Belki ben kazaırsam 6 yıllık okurum 1 yılda zaten benim önümdesin, bak gene gerinde kaldım hıh
1-2 senenin lafı olmaz
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Aslında bakarsan ben ne istediğimi tam olarak bilmiyorum...foundreform yazdı:
Daha önce Eskişehir istemiyordum zannedersem? Şimdi mi karar verdin?
Babam istiyor diye ona zıt oluyorum galiba, Ankara'ya kızkardeşim geçiş yaparsa oraya gönderir ama hayırlısı yaa... ben bi kazanayımda..
üniv beğenemiyorum bide, sanki bulmuşumda...
- foundreform
- Doçent
Kardeşinle aynı üniversitede okumak güzel fikir bence.Köylü Kızı yazdı:Aslında bakarsan ben ne istediğimi tam olarak bilmiyorum...foundreform yazdı:
Daha önce Eskişehir istemiyordum zannedersem? Şimdi mi karar verdin?![]()
Babam istiyor diye ona zıt oluyorum galiba, Ankara'ya kızkardeşim geçiş yaparsa oraya gönderir ama hayırlısı yaa... ben bi kazanayımda..
üniv beğenemiyorum bide, sanki bulmuşumda...
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Evet tabiki, ben tek başıma yapamam zaten, beni biliyorsun dimi? mümkün değil topluluk, yabancı insanlar, gürültü... ay şimdiden fenalık geldi.
Aysel ile beraber olursak daha iyi...
Aysel ile beraber olursak daha iyi...