Ne Zaman Mezun Olurum
Ne Zaman Mezun Olurum
Ortak + Seçmeli : 62 AOL'de Okuduğu Dönem : 1
Alan Kredi : 0 Toplam Dönemi : 6
Toplam Kredi : 62
Kalan Zorunlu Ders Sayısı : 32
Merhaba arkadaslar nihayet aktif olmuşum. Kredim ve dönem sayim boyle ben en erken ne zaman mezun olabilirim acaba?
Merhaba arkadaslar nihayet aktif olmuşum. Kredim ve dönem sayim boyle ben en erken ne zaman mezun olabilirim acaba?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Ne Zaman Mezun Olurum
Bu yıl 3. dönem sınavlarına kadar kredilerinizi 192ye tamamlarsanız mezun olursunuz, ha bide zorunlu derslerinizin hepsini verin, veya 3 defa girip veremezseniz muaf olursunuz....Sefa8118 yazdı:Ortak + Seçmeli : 62 AOL'de Okuduğu Dönem : 1
3 sınavda 192 krediye ulasmiyor maalesef kredim 4 sinavda ulaşıyor o da ya ek sinav ya da 2017 ocak ayındaKöylü Kızı yazdı:Bu yıl 3. dönem sınavlarına kadar kredilerinizi 192ye tamamlarsanız mezun olursunuz, ha bide zorunlu derslerinizin hepsini verin, veya 3 defa girip veremezseniz muaf olursunuz....Sefa8118 yazdı:Ortak + Seçmeli : 62 AOL'de Okuduğu Dönem : 1
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Siz zorlayın, çok iyi bir şekilde çalışın ve ek sınavlarda kredilerinizi tamamlayın...Sefa8118 yazdı: 3 sınavda 192 krediye ulasmiyor maalesef kredim 4 sinavda ulaşıyor o da ya ek sinav ya da 2017 ocak ayında
Her dönem 35 kredi alırsanız ek sınavlarda eksik olan kredilerinizi tamalayabilirsiniz..
Sadece isteyin ve çalışın...

Insallan dediginiz gibi bu yaz mezun olabilirim ek sınavlar ile birde ders secme 4 une girince mi bitecek yoksa yarin gece yani 5 ine girerken mi?Köylü Kızı yazdı:Siz zorlayın, çok iyi bir şekilde çalışın ve ek sınavlarda kredilerinizi tamamlayın...Sefa8118 yazdı: 3 sınavda 192 krediye ulasmiyor maalesef kredim 4 sinavda ulaşıyor o da ya ek sinav ya da 2017 ocak ayında
Her dönem 35 kredi alırsanız ek sınavlarda eksik olan kredilerinizi tamalayabilirsiniz..
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
YArın bitecek ama ne zaman belli değil, uzayabilirde...Sefa8118 yazdı:Insallan dediginiz gibi bu yaz mezun olabilirim ek sınavlar ile birde ders secme 4 une girince mi bitecek yoksa yarin gece yani 5 ine girerken mi?Köylü Kızı yazdı:Siz zorlayın, çok iyi bir şekilde çalışın ve ek sınavlarda kredilerinizi tamamlayın...Sefa8118 yazdı: 3 sınavda 192 krediye ulasmiyor maalesef kredim 4 sinavda ulaşıyor o da ya ek sinav ya da 2017 ocak ayında
Az once ders sectim dil anlatim 5 6 ortak ve dil anlatim 5 6 secmeli sectim sıkıntı olmaz degil mi? Ayni konular sanirim bir de 14 ders sectim 4 tanesi secmeli sikinti olmaz degil mi?ayrica oturum sayilari var birbirinden farkli onlar ne oluyor?Köylü Kızı yazdı:YArın bitecek ama ne zaman belli değil, uzayabilirde...Sefa8118 yazdı:Insallan dediginiz gibi bu yaz mezun olabilirim ek sınavlar ile birde ders secme 4 une girince mi bitecek yoksa yarin gece yani 5 ine girerken mi?Köylü Kızı yazdı:
Siz zorlayın, çok iyi bir şekilde çalışın ve ek sınavlarda kredilerinizi tamamlayın...
Bir de benim 32 tane ortak yani zorunlu dersim var gözüküyor bunlardan 10 tane sectim ama geriye 20 tane kaldi ve bunlardan bazilari muaf yani secmeme gerek yok digerleri neden gözükmüyor acaba?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Sıkıntı olmaz Sınavda 3 oturum var derslerde oturumlara göre ayrılmış...Sefa8118 yazdı:Bir de benim 32 tane ortak yani zorunlu dersim var gözüküyor bunlardan 10 tane sectim ama geriye 20 tane kaldi ve bunlardan bazilari muaf yani secmeme gerek yok digerleri neden gözükmüyor acaba?
Muaf olan dersleri seçmek zorunda değilsin artık, döneminden önceki dersleri seçemezsin, ondan dolayı görünmeyen derslerin daha dönemine giremişsin...
Anladim peki bende din kültürü zorunlu olarak biraz fazla var ben bunlardan 1 tane sectim secmeli olarakta Hz.Muhammed in hayatini sectim 2 tane onların yerine din kültürü secsem daha mi iyi olur?Köylü Kızı yazdı:Sıkıntı olmaz Sınavda 3 oturum var derslerde oturumlara göre ayrılmış...Sefa8118 yazdı:Bir de benim 32 tane ortak yani zorunlu dersim var gözüküyor bunlardan 10 tane sectim ama geriye 20 tane kaldi ve bunlardan bazilari muaf yani secmeme gerek yok digerleri neden gözükmüyor acaba?
Muaf olan dersleri seçmek zorunda değilsin artık, döneminden önceki dersleri seçemezsin, ondan dolayı görünmeyen derslerin daha dönemine giremişsin...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Tabi zorunlu olanların hepsini önceden seçmen daha mantıklı olur, bide Din kültürü kolay bir derstir, zorlanmazsın..Sefa8118 yazdı:Anladim peki bende din kültürü zorunlu olarak biraz fazla var ben bunlardan 1 tane sectim secmeli olarakta Hz.Muhammed in hayatini sectim 2 tane onların yerine din kültürü secsem daha mi iyi olur?Köylü Kızı yazdı:Sıkıntı olmaz Sınavda 3 oturum var derslerde oturumlara göre ayrılmış...Sefa8118 yazdı:Bir de benim 32 tane ortak yani zorunlu dersim var gözüküyor bunlardan 10 tane sectim ama geriye 20 tane kaldi ve bunlardan bazilari muaf yani secmeme gerek yok digerleri neden gözükmüyor acaba?

Köylü kızı.her sınavda 35kredi demişsin de en fazla 30 kredi değilmiydi. Yoksa değiştimi sistem
herşeyi bilmen gerekmez..haddini bil yeter !!
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Evet geçen yıldan beri (3-4 Ocak 2015) 35 kredilik ders seçimi yapılıyor...nivli_83 yazdı:Köylü kızı.her sınavda 35kredi demişsin de en fazla 30 kredi değilmiydi. Yoksa değiştimi sistem