Diplomalar Gonderildi
- mertgumus34
- Çırak
Diplomalar Gonderildi
Arkadaslar 3.donem ve1. Ve 2. Ek sinavda mezun olan kisilerin diplomalari gonderilmis fakat alinan belgeler bolumunde kargo no yok ve kac gun icinde istanbuldaki halk egitime ulasir gonderildi gozukuyor ama halk egitime gitmemis acaba kac gunde gider bilgisi olan arkadaslarim yorum yazarsa cok sevinirim.
Eskiden imza mi vardı

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Diplomalar Gonderildi
Ne zaman gönderilir haber etmezler, onun için bkleyeceksiniz...
ptt kargodan Diploma Güvenlik No yu sorgulat çıkıyor kargo numarası oymuş
bu arada ne zaman gelecegini bilen varmı ne kadar sürer
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Pek uzun sürmez, tam tarih söyleyemem, çünkü farklı illerde farklı zamanlarda dplomalar gelyor... Ben basıldıktan sanırım yanlış hatırlamıyorsam 2 hafta sonra aldım...e_yupp yazdı:ptt kargodan Diploma Güvenlik No yu sorgulat çıkıyor kargo numarası oymuş
- mertgumus34
- Çırak
Eyup kardesim o kod olduguna eminmisin cok uzun biseyde o daha kisa bisey benim bildigim
Eskiden imza mi vardı

valla onla tarattım çıktımertgumus34 yazdı:Eyup kardesim o kod olduguna eminmisin cok uzun biseyde o daha kisa bisey benim bildigim
- mertgumus34
- Çırak
Eve gecince bi bakarim bende teseekkur ederim yorumun icin
Eskiden imza mi vardı

Selamm benimde diplomam basılmış ve halk eğitime gelmiş yarın gidip almak istiyorum ama oraya gitmeden önce yanıma almam gereken yada başvuru yapmam gerekiyosa falan bunlar hakkında net bilgim yok şuan bildiğim diploma harcını ödediğime dair dekont kimlik bide aldıysam çıkma belgem bunların haricinde sanırım halk eğitim aso merkezine başvuru yapmam gerekiyomuş daha önce diplomalarını alanlar varsa bu konuda bana yardımcı olabilirler mi
- mertgumus34
- Çırak
AOL e giriş yaptığımda bilgilerde hangi halk eğitime ulaştığı yazıyo benimki beyoğlundamertgumus34 yazdı:Nerden biliyorsunuz halk egitime ulastigini
- mertgumus34
- Çırak
Bendede o sekil yaziyor ama halk egitime gelmismiki onu soruyorum
Eskiden imza mi vardı

arayıp sormak lazım bence gelmemiştir ama belli olmazmertgumus34 yazdı:Bendede o sekil yaziyor ama halk egitime gelmismiki onu soruyorum
Gönderildi yazıyo benim sistemimdemertgumus34 yazdı:Bendede o sekil yaziyor ama halk egitime gelmismiki onu soruyorum
- mertgumus34
- Çırak
Halk egitimi ariyorum surekli mesgul caliyor bi kere bile acmadilar ama dagitim devam ediyormus bunun bilgisini aldim bi arkadasimdan tahminimce bu hafta cumaya kadar en gec gelir
Eskiden imza mi vardı

- mertgumus34
- Çırak
Halk egitim ile gorustum sadece mesleki acikogretim lisesinin kiler gelmis maol yani yarin gidip alicam hayirlisiyla
Eskiden imza mi vardı