merhaba arkadaşlar ben 99 doğumluyum bu aöl çok uzun sürecek sanırım, sadece 12 puanım var ne yapmam gerek şu 2 sınava çalışıp en az 36 puan alsam 48 puan ile lise 2'ye geçebilir miyim? girmediğim sınavlarda var fena bosladım tam 11 tane derse girmemisim. aölden liseye geçiş diye araştırdım da 48-95 10.sınıfa geçebiliyormuş.
birde aöl online testteki sorular cevaplar çıkacak mı aöl sınavında?
99 doğumluyum 12 puanım var
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: 99 doğumluyum 12 puanım var
Merhaba, çalışmalısın hemde çok iyi çalışıp her dönem tam kredi yani 35 kredi almalısın, bu iki dönemde her bir dönem için en az 20 alırsan bile Örgüne 10. sınıftan başlaman için yeterli, sen işini garantiye al, yüksek kredi almaya çalış tabi, ama çalış, çıkmış sorulara çalış, online testlere çalış, kitaplara çalış, hepsinden çıkabilir...hakansel yazdı:merhaba arkadaşlar ben 99 doğumluyum bu aöl çok uzun sürecek sanırım, sadece 12 puanım var ne yapmam gerek şu 2 sınava çalışıp en az 36 puan alsam 48 puan ile lise 2'ye geçebilir miyim? girmediğim sınavlarda var fena bosladım tam 11 tane derse girmemisim. aölden liseye geçiş diye araştırdım da 48-95 10.sınıfa geçebiliyormuş.
birde aöl online testteki sorular cevaplar çıkacak mı aöl sınavında?
O 11 dersi seçtin mi?
saol cevabın için ben online testlerden çalışıyorum testlerden çıktı mı sende hiç?11 dersi seçtim evet bak sağlık bilgisi 1-2 zorlayacak çok bilgi istiyor.yabancı dil de zor diğerlerini intte en az 70 alıyorum.http://i.hizliresim.com/yoGXya.png al seçtiğim dersler.
en az 70 diyorum ortalama 65 60 felan alıyorum işte 60 felan alınca da yabancı dil 2- 6 puansa 45 bile alsan 6 puan geliyor değil mi?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Sağlık bilgisi kolay derstir zorlanmazsın umarım.hakansel yazdı:saol cevabın için ben online testlerden çalışıyorum testlerden çıktı mı sende hiç?11 dersi seçtim evet bak sağlık bilgisi 1-2 zorlayacak çok bilgi istiyor.yabancı dil de zor diğerlerini intte en az 70 alıyorum.http://i.hizliresim.com/yoGXya.png al seçtiğim dersler.
Evet bu güncellenmiş testler eski testler çıkıyordu birebir, bide çıkmış sorularda çıkıyor, onlarada çalışın...
Yabancı dil den 50 de alsanız 85 de alsanız onun kredisi sabit hep aynı değişmez...
iyi bari sağlam puan alacak mıyım bakalım en az 20 hedefledim