Merhaba arkadaşlar,
Lise 1'e yeni başladım özel liseye kayıt yaptırdık yalnız okulu sevmeyen biri olarak devamsızlık bi hayli fazla oldu okul izinli felan gösterdi özürlü 11,5 özürsüz 8 oldu okul müdürü izinli + raporlu + özürsüz toplam 30 oldu mu kalırsın dedi şimdi benim 10,5 gün kaldı devamsızlık 2.dönemin sonuna kadar bende büyük bir ihtimalle kalırım hatta kesin kalırım açık öğretim lisesine geçmeyi düşünüyorum boşunada okula para vermiyelim
AÖL'ye geçmeyi düşünüyorum
Re: AÖL'ye geçmeyi düşünüyorum
Açık lisede de sınav başına para ödeyeceksin örgün öğretimde okula gitmeye üşeniyorsun açık lisede işin daha zor olacak kolay gelsin ..
normale vermekten iyidir 10,5 günle bitirmek imkansız benim için
Okuyup iyi bir meslek edinmek istemiyor musun?
Şahsen ben şu an mecbur olduğum için aol oluyotum zamanında olsaydı kesin liseye giderdim. Hem de özele yolluyorlarmış seni.. Okulun kalitesini bilmiyorum ama hocalardan eğitim almakla kendi başına öğrenmek çok farklı.. Tüm dersleri 2 ay çalışıp 2 günde tüm derslerin sınavını vereceksin.
Tabii ki aol sen okuyup iyi meslek sahibi olan kişiler var ama kolay kazanılmamış oluyorlar. İlerisi için yüksek hedeflerin varsa tekrar düşün derim
Şahsen ben şu an mecbur olduğum için aol oluyotum zamanında olsaydı kesin liseye giderdim. Hem de özele yolluyorlarmış seni.. Okulun kalitesini bilmiyorum ama hocalardan eğitim almakla kendi başına öğrenmek çok farklı.. Tüm dersleri 2 ay çalışıp 2 günde tüm derslerin sınavını vereceksin.
Tabii ki aol sen okuyup iyi meslek sahibi olan kişiler var ama kolay kazanılmamış oluyorlar. İlerisi için yüksek hedeflerin varsa tekrar düşün derim