Sınav hakkında

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
navre

Sınav hakkında

Mesaj gönderen navre » 20 Ara 2015, 19:25

Merhaba arkadaşlar ben bu dönem kaydoldum açık liseye aranızda yeniyim :.yehuu: bu ocakta ilk kez sınava gireceğim ama bir sorum var bazı arkadaşlara tuhaf gelebilir ama telaşlı bir insanımdır :27: sınav olurken teog gibi her dersin sınavından önce 10 dakika gibi bir ara veriliyor mu yoksa bir oturuşta hiç ara verilmeden full 1.oturumun sınavına girip çıkıyomuyuz bunu öğrenmek istiyorum cevaplarsanız çok iyi olur :yemek:

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Re: Sınav hakkında

Mesaj gönderen Dersatatürk » 20 Ara 2015, 23:34

Merhabalar hoş geldin , Teog nedir bilmiyorum ben , bizim zamanımızda OKS vardı , hayır bir oturuma giriyorsun ve derslerini bitirip çıkıyorsun kesinlikle sınavda ara ve ya tuvalete gitme gelme gibi bir lüksünüz yok . :)
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
missguard
Doktor

Mesaj gönderen missguard » 21 Ara 2015, 05:27

Hoşgeldiniz umarım sınavınız başarışı geçer. Teog gibi ders aralarında mola yok. Oturama ait derslerin hepsini verdiğimiz toplu bir sınav oturumların arasında mola veriliyor.

Bu arada kimisinin 1-2 dersi oluyor ve yarım saatte bitirp çıkıyorlar. 1-1.5 saatten sonra pek kimse kalmıyor. Ama siz onlara bakmayın ve son 2 bile kalsanız diğer arkadaş için acele etmeyi. yeni olduğunuz için en az 6 dersiniz vardır kesin oturuma ait. Hepsini tek tek okuyup işaretleyiniz :)

navre

Mesaj gönderen navre » 24 Ara 2015, 21:13

hoşbuldumm :.yehuu: vaktinizi ayırıp sorumu cevapladığınız için çok teşekkür ederim sizlere :sandalye:

“Sınavlar” sayfasına dön