BUGÜN DİPLOMAMI ALDIM

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
gazozagaci

BUGÜN DİPLOMAMI ALDIM

Mesaj gönderen gazozagaci » 21 Ara 2015, 16:27

MERHABA BUGÜN LİSE DİPLOMAMI ALDIM :.yehuu:

DİPLOMA SADECE SAHİBİNE VERİLİYOR. 1.DERECE AKRABALIK KABUL ETMİYORLAR.
ANCAK NOTER ONAYLI VEKALETNAME İLE AİLE BİREYİNİZ ALABİLİR..

aol.meb.gov.tr 'de zaten öğrenci girişinizi yaptığınızda mezuniyet işlemleri kısmında, diploma bilgileri başlığında, diplomanın nerede olduğu yazılıyor.
kayıt olduğunuz halk eğitim merkezlerine ayrı ayrı göndermek yerine 6 merkez'de toplamışlar.
ben, bayrampaşa ilçesindeki halk eğitim merkezine kayıtlıydım, ancak diplomam fatih halk eğitim merkezine gönderilmiş oradan aldım.

diplomayı almak için sadece nüfus kağıdınızı göstermeniz yeterli oluyor. akabinde diplomayı aldığınıza dair imza atıyorsunuz sadece.

diploma boyutu takdir/teşekkür belgesi boyutundadır.

BEYOĞLU, BEŞİKTAŞ,KAĞITHANE, SARIYER, ŞİŞLİ ilçelerinde kayıtlı öğrenciler diplomalarını BEYOĞLU HALK EĞİTİM MERKEZİ VE A.S.O. Müdürlüğünden alacaklardır.

BAĞCILAR, BAŞAKŞEHİR, ESENLER, GÜNGÖREN ilçelerinde kayıtlı öğrenciler diplomalarını BAĞCILAR HALK EĞİTİM MERKEZİ VE A.S.O. Müdürlüğünden alacaklardır.

AVCILAR, BAHÇELİEVLER, BAKIRKÖY,KÜÇÜKÇEKMECE ilçelerinde kayıtlı öğrenciler diplomalarını BAHÇELİEVLER HALK EĞİTİM MERKEZİ VE A.S.O. Müdürlüğünden alacaklardır.

BÜYÜKÇEKMECE, BEYLIKDÜZÜ,ÇATALCA,ESENYURT, SİLİVRİ ilçelerinde kayıtlı öğrenciler diplomalarını AVCILAR HALK EĞİTİM MERKEZİ VE A.S.O. Müdürlüğünden alacaklardır.

FATİH, EYÜP, BAYRAMPAŞA, GAZİOSMANPAŞA, ARNAVUTKÖY, ZEYTİNBURNU, SULTANGAZİ, ALİBEYKÖY, BEYLİKDÜZÜ ilçelerinde kayıtlı öğrenciler diplomalarını FATİH HALK EĞİTİM MERKEZİ VE A.S.O. Müdürlüğünden alacaklardır.

Kullanıcı avatarı
missguard
Doktor

Re: BUGÜN DİPLOMAMI ALDIM

Mesaj gönderen missguard » 21 Ara 2015, 23:10

Hayırlı olsun.. ^-^
Sıra bize de gelir inşallah. :)

Kullanıcı avatarı
nivli_83
Doktor

Mesaj gönderen nivli_83 » 23 Ara 2015, 23:40

Diploma parası almadılar mı?
herşeyi bilmen gerekmez..haddini bil yeter !!

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 24 Ara 2015, 01:32

Bildiğim kadarıyla 2015 Haziran ayında ve sonrasında mezun olanlardan diploma ücreti alınmıyor . Ben geçen hafta aldım diplomamı ücret vermedim kimsede sormadı ücret falan . :)
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
HifzulKuran

Mesaj gönderen HifzulKuran » 24 Ara 2015, 02:15

Dersatatürk yazdı:Bildiğim kadarıyla 2015 Haziran ayında ve sonrasında mezun olanlardan diploma ücreti alınmıyor . Ben geçen hafta aldım diplomamı ücret vermedim kimsede sormadı ücret falan . :)

Hayırlı olsun kardeşim Maşallah imrendim sana ya :gozkırkma:

Kullanıcı avatarı
nivli_83
Doktor

Mesaj gönderen nivli_83 » 25 Ara 2015, 23:44

Bende dün aldım diploma mı.10 Lira aldılar.ama bağış parası diye yazıyordu verdikleri makbuzda .

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 26 Ara 2015, 01:15

HifzulKuran ; Teşekkür ederim umarım en kısa sürede sizdi alırsınız diplomanızı ... :)

nivli_83 ; Böyle bir şey olmaması gerekiyor , nasıl alabiliyorlar anlamadım . Bunun yasallığı sorgulanabilir çıkma belgesi alıp kayıp falan mı ettiniz acaba onun için almış olabilirler mi ?
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
nivli_83
Doktor

Mesaj gönderen nivli_83 » 26 Ara 2015, 02:23

Yok çıkma belgesi hiç almadım.bağış parası diye alıyorlar. Makbuzda öyle yazıyordu.ama benden bağış parası diye istemediler.Bende diploma almanın sevinci ve yıllarca açıköğretim okumanın yılgınlığı olsa gerek,hiçtesormadım ne parasıdır bu diye.bi an önce alıp kaçmak istedim ordan))) elime verdikleri makbuzda bağış parası yazıyordu. Eve geldikten sonra farkettim

Kullanıcı avatarı
hellyeee
Acemi

Mesaj gönderen hellyeee » 13 Haz 2016, 11:41

arkadaşlar bu dönem mezun oldum fakat çıkma belgesi falan almam gerekiyor mu diplomayı almak için? yoksa sadece kimlik ile gidip alabilir miyim?

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön