Merhaba arkadaşlar,
Geçtiğimiz aylarda ek sınava girmiştim balıkesir de fakat ben orda yaşamıyorum. 2016 yılı kayıt yenılemede bana bilgi verilmediği için şuan gireceğim sınav da balıkesir de görünüyor. bundan önce olan bütün sınavlara edremitte girdim şimdi sınav yerlerı açıklandı ve ben yenı öğrendim ne yapabilirim ? Sorunum için şikayet oluşturdum sizce başka nasıl sınav yerımı edremite aldırabilirm ?
ek sınav mağduru oldum
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Re: ek sınav mağduru oldum
Bu saatten sonra ne yazık ki değiştiremezsiniz sınav yerinizi ya oraya gider girersiniz ya da giremezsiniz . Siz kayıt yenileme yaparken il ve ya ilçe değiştireceğinizi orada ki memura söylemeniz gerekiyor ki oda değiştirsin , size bu soruyu sorma gibi bir hükmü yok HEM memurlarının . Üzgünüm ama bu sizin hatanız . Bundan sonra sınav tarihlerinde hangi il ve ilçede olacaksanız kayıt yenileme yaparken HEM memuruna bildiriniz yoksa yine bu şekilde mağdur olursunuz .
-
- Çırak
Böyle birşey yok. Bilgi vermeleri tabiki gerekiyor. Benim ikametgahım burd bütün sınvlar burda giriyorum ek sınavda kayıt yenilemede senin kaydını oraya alıyoruz demediler ki! Ben nerden bilebilirim zaten çalışıyorum yaptıkları sadece insanları zora sokmak başka bişey değil. Yeni kayıt yapılırken made görüyorlar neden onay almıyorlar böyle bi saçmalık olamaz
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Ben size yardımcı olmak için söylüyorum ve bu konuda zorundalığım yok ve ya amacım sizi suçlamak Hem' i haklı çıkarmak değil . Mezun olmuş biri olarak standart prosedürü biliyorum o yüzden söylüyorum . Ki kendi öğrenci sisteminizde nerede gireceiğiniz kayıt yenilemenin ardından gözüküyor keşke oraya bir baksaydınız değişiklikler tümüyle orada görüntülenebiliyor .