AÖF'çüler nasıl geçti sınavınız ?
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
AÖF'çüler nasıl geçti sınavınız ?
Merhaba arkadaşlar cumartesi sınavınız nasıl geçti bakalım ? Temel Teknoloji Bilgisi dersinde sordukları nelerdi öyle , kaç yıldır pc kullanıyorum parça alıp satarım , programlama yapmışlığım var ama böyle bir şey görmedim PC mühendisliğimi okuyoruz arkadaş biz ... 

Re: AÖF'çüler nasıl geçti sınavınız ?
sağlık kurumları işletmeciliği nden 2014 2015 gecmiş sınav sorularını sordular sınav korktuğum gibi olmadı inşallah hepsini geçmişimdir yani öyle hissediyorum
bence gayet güzeldi sınav

Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
- rüfeyde
- Doçent
Dersatatürk bak şimdi daha iyi hissettim kendimi sağol
Sadece geçmiş dönem sorularını çözmüştüm bir tanecik aynısı çıktı ve sonuç 3 dogru yapmışım
ve attıgım 17 side yanlış çıkmış hayatımdaki en kötü not diye tarihe geçti
Arapça 1 = 55 veya 60 bir soruda tereddütte kaldım
İslam inan esasları = 85
İslam ibadet esasları = 75
İslam ahlak esasları = 80
İlk dönem islam tarihi = 45
çok zordu ve calısmamıstım
İslam sanat tarihi = 55 en çok zorlu dersmiş öyle dedi herkes calıştımda aslında ama zor sormuslardı önceki senelere göre malesef..
Temel Bilgi Teknolojileri =15 utanç
Ama yinede başarılı sayıyorum kendimi çalışma düzenim tam olmadı ve bu bir ayı çok zor gecirdim yine maşallah bana
özellikle Arapçada

Sadece geçmiş dönem sorularını çözmüştüm bir tanecik aynısı çıktı ve sonuç 3 dogru yapmışım

Arapça 1 = 55 veya 60 bir soruda tereddütte kaldım
İslam inan esasları = 85
İslam ibadet esasları = 75
İslam ahlak esasları = 80
İlk dönem islam tarihi = 45

İslam sanat tarihi = 55 en çok zorlu dersmiş öyle dedi herkes calıştımda aslında ama zor sormuslardı önceki senelere göre malesef..
Temel Bilgi Teknolojileri =15 utanç

Ama yinede başarılı sayıyorum kendimi çalışma düzenim tam olmadı ve bu bir ayı çok zor gecirdim yine maşallah bana

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Tam olarak sorulara ne cevap verdiğimi bilmiyorum ne yazık ki keşke not alma şansımız olsa hep ikilemlerde kaldım sorularda tekrar çözdüğümde ne yaptığımı hatırlayamıyorum . Büyük bir heyecanla bekliyorum sınav sonuçlarını ... Ama içinizi ferah tutun o teknolojiyi normal bir PC bilen insan çözemezdi , ki ben çıkmış sorulardan biraz çalışmıştım ona rağmen yapamadım düşünün artık ... :/
- rüfeyde
- Doçent
Aynen ya çok zordu bilgisayarın yabancısı değilim aslında word paint felan kullanırımda ama sorular hayli gariptiDersatatürk yazdı:Tam olarak sorulara ne cevap verdiğimi bilmiyorum ne yazık ki keşke not alma şansımız olsa hep ikilemlerde kaldım sorularda tekrar çözdüğümde ne yaptığımı hatırlayamıyorum . Büyük bir heyecanla bekliyorum sınav sonuçlarını ... Ama içinizi ferah tutun o teknolojiyi normal bir PC bilen insan çözemezdi , ki ben çıkmış sorulardan biraz çalışmıştım ona rağmen yapamadım düşünün artık ... :/

- foundreform
- Doçent
Selam arkadaşlar,benim de sınavım idare edecek derecede geçti.Ama matematikten geçemem bence.Ama benim temel bilgi teknolojileri 1 dersi iyi geçti gibi ne kadar saçma sapan yerler varsa aklımda kalmış.
Yalnız her şeyi sonuçlar açıklanınca göreceğiz.Aslında hepimizin durumu aynı sayılır o yüzden ortalama çok da yüksek olmaz.

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
- rüfeyde
- Doçent
Sonuçlar nihayet açıklandı veee Temel Bilgi den 50 almışım çok aşırı sevindim
) diger derslerde gayet iyi düşük olan 40 var ona yüklenicem daha cok bakalım ikinci sınav nasıl gececek henüz calısmaya baslamış sayılmamm