Bursa askerlik şubesinden tecil olurmu ?

Askerlik Tecili ve İşlemleri Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
biliryum
Acemi

Bursa askerlik şubesinden tecil olurmu ?

Mesaj gönderen biliryum » 28 Ara 2015, 23:22

2 tecilim olucak ve benim askerlik şubem manisa akhisar ek c2 belgesi göndermeden oturduğum yerden bursa askerlik şubesindende tecil edebilirmiyim ? herhangi bir sıkıntı olurmu ?

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Re: Bursa askerlik şubesinden tecil olurmu ?

Mesaj gönderen Dersatatürk » 29 Ara 2015, 01:47

biliryum yazdı:2 tecilim olucak ve benim askerlik şubem manisa akhisar ek c2 belgesi göndermeden oturduğum yerden bursa askerlik şubesindende tecil edebilirmiyim ? herhangi bir sıkıntı olurmu ?
Merhaba benimde Manisa Turgutlu askerlik şubem ama ne yazık ki yollamak zorundayız askerlik şubesine gitmeden yapmıyorlar sadece yoklama kaçağı iseniz durumunuz daha'da zorlaşmaması için bir istisna var onun dışında yok yollayacaksınız .
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

bakansiz
Doktor

Re: Bursa askerlik şubesinden tecil olurmu ?

Mesaj gönderen bakansiz » 29 Ara 2015, 03:30

Demek istediğini anlamadım ancak ben ankara da nüfusa kayıtlıyım adana da ikamet ediyorum resmi olarak.
Adana da tecil işlemini sorunsuz yaptım ankara ile bir alakası olmadı işlemlerin.
İkamet ettiğin yerin askerlik şubesine git.

“Askerlik Tecili” sayfasına dön