Merhaba arkadaşlar,
Lise 1'e yeni başladım bu dönemin ilk sınavlarına girdim ancak bazı nedenlerden dolayı devam edemiyeceğim bu yüzden AÖL'ye geçeceğim bir kaç sorum var sizlere.
1- Şimdi öncelik olarak yeni kayıt olacağım için 2.dönem kayıt işlemleri yani 18 ocak 5 şubat arasında mı kayıt olacağım ?
2- 1.dönemde girdiğim sınavlar AÖL'ye geçtiğimde kredi olarak geçer mi ?
3- "2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı III. dönem kayıt yenileme işlemleri. 28 Nisan-12 Mayıs 2016" burada kayıt yenileme yapacak mıyım ? ve kayıt yenilemede ücret ödüyor muyuz ?
3- Kayıt olduğum zaman AÖL'de 2 3 temmuz arasında olan 3.sınava girecek miyim ?
4- Sınavlara girerken sınav giriş belgesi ve kimlik lazımmış sınav giriş belgesini nereden alıyoruz ?
5- Sınav nasıl oluyor ? kaç oturum kaçta başlıyor 1 oturumda kaç sınava giriyoruz
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
AÖL Sınav Hakkında
Re: AÖL Sınav Hakkında
İş takvimindeki tarihleri takip ederek kayıt yenileme zamanlarini takip edebilirsin ....
Sınavda basarılı oldugun dersler Aol de kredine eklenir ....
20 lira yanlis hatirlamiyorsam sinav kayit ucreti ve her sinavda işlemi tekrar ediyoruz...
3. Dönem sınavlarına 18 yaşından buyukler katılabiliyor sadece
Başarılar dilerim.
20 lira yanlis hatirlamiyorsam sinav kayit ucreti ve her sinavda işlemi tekrar ediyoruz...
Başarılar dilerim.
MAÖL Hasta ve Yaşlı Hizmetleri
Dönem 10
Kredi 263
Dönem 10
Kredi 263
Cevaplarınız için teşekkürlerhilal43 yazdı:İş takvimindeki tarihleri takip ederek kayıt yenileme zamanlarini takip edebilirsin ....
Başarılar dilerim.
Önemli degil
Giris belgesi kimlik kismini atlamisim, kimlik belgesine hic ihtihac hissetmedim ama okuduguma gor 5 lira karsiliginda alabiliyorsun .
Sınav giris belgesini ögrenci sayfandan çıktı alıyorsun .
Giris belgesi kimlik kismini atlamisim, kimlik belgesine hic ihtihac hissetmedim ama okuduguma gor 5 lira karsiliginda alabiliyorsun .
Dönem 10
Kredi 263
Dönem 10
Kredi 263
Teşekkürler,bu "III. DÖNEM SONU SINAVLARI"na 18 yaşından büyüklerin katıldığına emin misin ?hilal43 yazdı:Önemli degil

Kesinlikle ...mrt4235 yazdı:Teşekkürler,bu "III. DÖNEM SONU SINAVLARI"na 18 yaşından büyüklerin katıldığına emin misin ?hilal43 yazdı:Önemli degil
Dönem 10
Kredi 263
Dönem 10
Kredi 263
hilal43 yazdı:![]()
Kesinlikle ...mrt4235 yazdı:Teşekkürler,bu "III. DÖNEM SONU SINAVLARI"na 18 yaşından büyüklerin katıldığına emin misin ?hilal43 yazdı:Önemli degil