Hemi okuyor Hemi çalışıyorum..
Hemi okuyor Hemi çalışıyorum..
Ben burger king'te çalışıyorum vardiyeler sürekli degişiyor buda ders çalışmama engel oluyor nasıl ders çalışırım çözemedim rica etsem yardım edermisiniz... 

YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA

En Yüce Unvandan da Yüce ''Türklük''
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Hemi okuyor Hemi çalışıyorum..
Akşamları ders çalışın daha iyi...sizofren yazdı:Ben burger king'te çalışıyorum vardiyeler sürekli degişiyor buda ders çalışmama engel oluyor nasıl ders çalışırım çözemedim rica etsem yardım edermisiniz...

hakklısında ben bazen geceleride çalıyorum 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Boş zamanlarınızda çalışın o zaman. ya da ne bileyim tatil günlerinde olabilir...sizofren yazdı:hakklısında ben bazen geceleride çalıyorum
En basit çalışma yöntemini seç,çıkmış sorulara çalış.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
Nereden alabilirim o çıkmış sorular kitapını bu arada 

- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Şizofren bende çalışıyordum , Açık Lise okurken hemde iki meslek birden icra ediyordum , bir yandan gündüzleri elektrik sanayi şirketinde plan proje için exper yapıyordum hemde geceleri grubum ile mekanlarda çalıyordum ki bu hiç bir zaman engel olmadı sınavları vermeme . Şöyle söylemek isterim sana eve geldiğin elbette dinleniyorsun dur bir saat falan . Bir saat değil yarım saat dinlen bir çayını kahveni koy hangi dersten gireceksen sınava siteye bak notların çoğu var onları bir çıktı al oku sonra çıkmış soruları çöz yapamadığın soruları bir kağıda not al kendine bu şekilde notlar çıkar sınav yaklaşınca tekrardan notlarını oku ve test çöz ... Ben bu şekilde 23 krediyle başlamama rağmen 1.5 yılda bitirdim . Sözel dersler seç , dersin kendini alırken seçmeli dersi varsa seçmelisinide al ... Çıkmış soruları aöl ' ün sitesinde bulabilirsin .
Dersatatürk yazdı:Şizofren bende çalışıyordum , Açık Lise okurken hemde iki meslek birden icra ediyordum , bir yandan gündüzleri elektrik sanayi şirketinde plan proje için exper yapıyordum hemde geceleri grubum ile mekanlarda çalıyordum ki bu hiç bir zaman engel olmadı sınavları vermeme . Şöyle söylemek isterim sana eve geldiğin elbette dinleniyorsun dur bir saat falan . Bir saat değil yarım saat dinlen bir çayını kahveni koy hangi dersten gireceksen sınava siteye bak notların çoğu var onları bir çıktı al oku sonra çıkmış soruları çöz yapamadığın soruları bir kağıda not al kendine bu şekilde notlar çıkar sınav yaklaşınca tekrardan notlarını oku ve test çöz ... Ben bu şekilde 23 krediyle başlamama rağmen 1.5 yılda bitirdim . Sözel dersler seç , dersin kendini alırken seçmeli dersi varsa seçmelisinide al ... Çıkmış soruları aöl ' ün sitesinde bulabilirsin .
çok sağol kardeşim tavsiyene uyacağım

- engintraceur
- Asistan
- İletişim:
Walla bende o durumdaydm şimdi hem kurs okuyom hemde maol ama yüzyüze eğitim bu sene yok kursda mesle kkursu serfitika vb on parmakm iş güvenliği serfitikası fln alcam maol üde evde çok şükür bilgisayar var çalışıyorum 15 yaşindayim yen ibaşladim daha önce hiç bukadar anlamıyordum
nedense öğretmenin anlatiklarindansa kendim çalişip öğrenince daha çok anlıyorum sayfalardan sitelerden vb coğrafya sinavim çok iyi geçti mesalla
nedense öğretmenin anlatiklarindansa kendim çalişip öğrenince daha çok anlıyorum sayfalardan sitelerden vb coğrafya sinavim çok iyi geçti mesalla
engintraceur yazdı:Walla bende o durumdaydm şimdi hem kurs okuyom hemde maol ama yüzyüze eğitim bu sene yok kursda mesle kkursu serfitika vb on parmakm iş güvenliği serfitikası fln alcam maol üde evde çok şükür bilgisayar var çalışıyorum 15 yaşindayim yen ibaşladim daha önce hiç bukadar anlamıyordum
maşallah sana kardeşim