Biyoloji 5 garipti

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
ajlan45
Doktor

Biyoloji 5 garipti

Mesaj gönderen ajlan45 » 03 Oca 2016, 15:52

Biyoloji 5 hariç ne calistiysam hepsi aynı çıktı biyolojide müfredat mi değişti? Geçmiş sınav sorulari hep çalıştım dediğim gibi biyoloji 5 hariç hepsi süper geçti...biyolojide bir gariplik vardı.sanki yeni müfredat olmuş gibi görmediğim sorular çıktı...

Türkiye Laik'tir Laik kalacak !!!

kredi 170 dönem 10

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Re: Biyoloji 5 garipti

Mesaj gönderen Dersatatürk » 03 Oca 2016, 16:29

Eğer ki müfredat değiştiyse elinizdeki kitap ile Açık Öğretim Lisesinin sitesindeki kitapları karşılaştırın . Elinizde kitap yoksa yine sitede ki kitapların basım tarihinden değişip değişmediğini anlayabilirsiniz ...
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
ajlan45
Doktor

Mesaj gönderen ajlan45 » 03 Oca 2016, 19:52

Dersatatürk yazdı:Eğer ki müfredat değiştiyse elinizdeki kitap ile Açık Öğretim Lisesinin sitesindeki kitapları karşılaştırın . Elinizde kitap yoksa yine sitede ki kitapların basım tarihinden değişip değişmediğini anlayabilirsiniz ...

baktım kitabım eski değil ki

kredi 170 dönem 10

Kullanıcı avatarı
missguard
Doktor

Mesaj gönderen missguard » 04 Oca 2016, 02:19

Biyoloji, Kimya, Matematik, Fizik gibi sayısal derslerin müfredatı değişti. Çıkmış sorulara çalışmadan önce bir kontrol ediniz konular aynı mı diye. Benim de bu dönem kopyalttığım sayısal derslerin çıkmış soruları boşa gitti konulardan bir kaçı aynıyken genel konuların yerleri değişmiş.

Kullanıcı avatarı
ajlan45
Doktor

Mesaj gönderen ajlan45 » 04 Oca 2016, 13:09

missguard yazdı:Biyoloji, Kimya, Matematik, Fizik gibi sayısal derslerin müfredatı değişti. Çıkmış sorulara çalışmadan önce bir kontrol ediniz konular aynı mı diye. Benim de bu dönem kopyalttığım sayısal derslerin çıkmış soruları boşa gitti konulardan bir kaçı aynıyken genel konuların yerleri değişmiş.

2 kez kontrol ettim biyoloji 5 mi çözüyorum diye çok şaşırdım

kredi 170 dönem 10

Kullanıcı avatarı
missguard
Doktor

Mesaj gönderen missguard » 04 Oca 2016, 16:58

ajlan45 yazdı:
missguard yazdı:Biyoloji, Kimya, Matematik, Fizik gibi sayısal derslerin müfredatı değişti. Çıkmış sorulara çalışmadan önce bir kontrol ediniz konular aynı mı diye. Benim de bu dönem kopyalttığım sayısal derslerin çıkmış soruları boşa gitti konulardan bir kaçı aynıyken genel konuların yerleri değişmiş.

2 kez kontrol ettim biyoloji 5 mi çözüyorum diye çok şaşırdım

İşte bunlar dikkat edilmesi gereken şeyler baya sorun çıkartıyor umarım yine de geçmişsinizdir :)

“Sınavlar” sayfasına dön