25-30 Kredi alan arkadaşlar nasıl alıyorsunuz? Sınava kaç gün kala çalıstınız? Anlatırsanız çok sevinirim

Tavsiyeleriniz için çok teşekkürlerDersatatürk yazdı:Herkese verdiğim tavsiyeleri sana'da vereyim kardeşim ben bu sayede 3 dönemde 85 kredi falan topluyordum ki bu 30 kredilik dönemdeydi .
Ben genel olarak bu sitedeki ders notların çıktısını alıp okur ve sonrasında geçmiş sınavlarda'ki testleri açardım sınavları çözmeye başlardım , testlerdeki unutabileceğim ve yapamadığım sınav sorularının notlarını çıkardım ve bu sitedeki notlar ile harmanlayıp güzel bir ve ya bir kaç sayfa sınav için çalışma kağıdı çıkarırdım sınava yakın tarihlerde okuyup geçmiş sınav sorularını ve AÖL'ün sitesindeki soruları çözerdim sonra sınava girerdim . Güzel notlar aldım en az 60 , 65 alıyordum ki Dil anlatım ve Edebiyat gibi derslerden 80 90 alıyordum . .
Fizik , Matematik , İngilizce gibi dersler ne yazıktır ki bu şekilde çalışılmıyor onlar için alternatif olarak bazı sitelerde ve youtube'da konu anlatımları oluyor onlar'da konu anlatımlı olarak dinler ve yapmaya çalışırdım . Kimya istersen Kimya dersinin sekmesinde kimya notlarımı bulabilirsin o notlar ile 85 civarı bir şey almıştım zamanında .
Ben kitaptan çok site içersin'deki notlardan çalışıyordum . Emrah42 ağabeyimizin notları iyidir onlara çalış derim . Tabi sitede notu olmayan derslerinde dediğin gibi ünite ünite çalışıp altlarını çizin notlar alıyordum . Benim İngilizcem ne yazıktır ki kötüydü ama çalışıp yaptım , ben 0 dan başlamadım o yüzden fizik dersimi zaten lisede vermiştim benimle matematik, kimya ve biyoloji geldi sadece ... Matematiği bende senin gibi veremedim . Olabilir mezun olabilirsin , zorunlu derslerin haricinde sözel dersler alıp ezberle derim birde şöyle bir tavsiyem olacak .word87 yazdı:Tavsiyeleriniz için çok teşekkürlerDersatatürk yazdı:Herkese verdiğim tavsiyeleri sana'da vereyim kardeşim ben bu sayede 3 dönemde 85 kredi falan topluyordum ki bu 30 kredilik dönemdeydi .
Ben genel olarak bu sitedeki ders notların çıktısını alıp okur ve sonrasında geçmiş sınavlarda'ki testleri açardım sınavları çözmeye başlardım , testlerdeki unutabileceğim ve yapamadığım sınav sorularının notlarını çıkardım ve bu sitedeki notlar ile harmanlayıp güzel bir ve ya bir kaç sayfa sınav için çalışma kağıdı çıkarırdım sınava yakın tarihlerde okuyup geçmiş sınav sorularını ve AÖL'ün sitesindeki soruları çözerdim sonra sınava girerdim . Güzel notlar aldım en az 60 , 65 alıyordum ki Dil anlatım ve Edebiyat gibi derslerden 80 90 alıyordum . .
Fizik , Matematik , İngilizce gibi dersler ne yazıktır ki bu şekilde çalışılmıyor onlar için alternatif olarak bazı sitelerde ve youtube'da konu anlatımları oluyor onlar'da konu anlatımlı olarak dinler ve yapmaya çalışırdım . Kimya istersen Kimya dersinin sekmesinde kimya notlarımı bulabilirsin o notlar ile 85 civarı bir şey almıştım zamanında .![]()
Acaba bir ders kitabından kaç sayfa çalısıyordunuz? Mesela ben ünite 1'e kadar çalısıyordum, o kitabı bırakıyordum. Anlaşılan siz kitabı okuduktan sonra önemli bilgilerin çıktısını/notlarını alıyorsunuz. İngilizcem iyidir ama matematik ve fizikte çok zorlanıyorum. Bu derslerden temelim olmadığı için konu anlatımları izlesem bile anlayamıyorum, istediğim notları alsam bile matematik ve fizik zorunlu olduğundan dolayı muaf olmak için 2-3 dönem uzatmam gerekiyor. Yapmaktan başka çarem yok gibi.
3 dönemde anca 60 kredi toplayabildim, acaba 5-6 dönemde mezun olabilir miyim sıkı bir çalışma ile?
Kimya ders notlarınıza kesinlikle bakıcam, teşekkürler tekrardan