AÖL'den aramızda bir çok mezun var, acaba 20 yaşında mezun olup üniversite okuyan var mı?

Merhaba, ben 22 yaşımda açıkliseden mezun oldum şimdi YGS-LYS sınavına hazırlanıyorum, bence geç değil, eğer okumak istiyorsan yaşı sorun etmezsin...word87 yazdı:Merhaba arkadaşlar, bir kaç hesaba göre anca 20 yaşında mezun olabiliyorum. Üniversite okumak istiyorum ama yaşım geç mi?
AÖL'den aramızda bir çok mezun var, acaba 20 yaşında mezun olup üniversite okuyan var mı?
Ben 28 yasimda orta okula basladim onumuzdeki yil lise bitecek 32 de universiteli olacagim hiç bir zaman okumak için geç degil 20 yaş neki takılma bile bu konuyaword87 yazdı:Merhaba arkadaşlar, bir kaç hesaba göre anca 20 yaşında mezun olabiliyorum. Üniversite okumak istiyorum ama yaşım geç mi?
word87 yazdı:Merhaba arkadaşlar, bir kaç hesaba göre anca 20 yaşında mezun olabiliyorum. Üniversite okumak istiyorum ama yaşım geç mi?