Lütfen yardım 126 kredim var mezun olur muyum
-
Lütfen yardım 126 kredim var mezun olur muyum
Merhaba arkadaşlar geçen sene mezun olmam gerekiyordu tüm arkadaşlarım üniversiteye geçti ama benim kredim 126 olduğu için ben gidemedim şuan girdiğim sınav iyi geçti yalnızca mat kimya ve edebiyat biraz zorladı ama olardan kalsamda bu dönem muaf Olucam sizce geçebilir miyim mezun olmam için ne yapmam gerekiyor ihtimal var mı lütfen yardımcı olun 

Re: Lütfen yardım 126 kredim var mezun olur muyum
kaç ortak dersin kaldı toplam bu dönem dahilElcinbaysal yazdı:Merhaba arkadaşlar geçen sene mezun olmam gerekiyordu tüm arkadaşlarım üniversiteye geçti ama benim kredim 126 olduğu için ben gidemedim şuan girdiğim sınav iyi geçti yalnızca mat kimya ve edebiyat biraz zorladı ama olardan kalsamda bu dönem muaf Olucam sizce geçebilir miyim mezun olmam için ne yapmam gerekiyor ihtimal var mı lütfen yardımcı olun
-
6 vardı 3ünden yüzde yüz geçtim 3ündn de kaldıysam zaten muaf oluyorum bu dönem
- HifzulKuran
Olursun galiba insaAllah ygs ye yetisiriz hepimizde
Prki şimdiki sınavla birlikte kaç krediniz olacak? Döneminiz 8 üstü dimi?
Dönemin 8 veya üstü olmasının bir sakıncası varmı ? Ayrıca ben açıköğretime ilk kayıt işlemini 2005 de yapmıştım fakat bazı sorunlar nedeni yüzünden devam edemedim. Ancak bu sene sınavlara girdim genel olarak iyi geçmesine rağmen sanırım +-15 kredi düzeylerinde gelecek. Sizce ders seçimlerinde nasıl bir yol izlemem lazım ? Her dönemde ortalama ne kadar kredi hedeflemeliyim (gerçekçi olarak) ki önümüzdeki üç sene içerisinde mezun olabileyim ?
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Elcinbaysal yazdı:Merhaba arkadaşlar geçen sene mezun olmam gerekiyordu tüm arkadaşlarım üniversiteye geçti ama benim kredim 126 olduğu için ben gidemedim şuan girdiğim sınav iyi geçti yalnızca mat kimya ve edebiyat biraz zorladı ama olardan kalsamda bu dönem muaf Olucam sizce geçebilir miyim mezun olmam için ne yapmam gerekiyor ihtimal var mı lütfen yardımcı olun
126 Kredim var demişsiniz ve bu dönem zaten bir kredi alacaksınız en kötü 14 kredi alsanız 140 kredi olacak iyi bir çalışma ile 30 + 30 alsanız bile üniversiteye gitmeye hak kazanacaksınız . Ki ek sınavlarda yapılıyor yıl sonunda . Size tavsiyem sözel derslerin bu siteden notlarının çıktılarını alın iyice okuyun anlayın sonra geçmiş yıllardaki çıkmış soruları çözün bence yapamayacağınız hiç bir şey yok . YGS ye kayıt yaptırın derim , kayıt yaptırmak için Halk Eğitim Merkezine gidin ardından en yakın liseye gidin ve kaydınızı yaptırın . Bir yandan YGS çalışıp bir yandan'da AÖL e çalışabilirsiniz ben bu şekilde şuan Laborantlık ve Veteriner Sağlık okuyorum ...