Ygs hakkında yardım

YKS ( TYT, AYT, YDT ) Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Riddick

Ygs hakkında yardım

Mesaj gönderen Riddick » 06 Oca 2016, 21:59

İyi akşamlar arkadaşlar sizlere kafama takılan bir soruyu soracağım umarım cevaplarsınız.
Açıköğretim lisesinde 2-3 Ocak 2016 sınavına girmeden önce 3 ortak dersim ve 13 kredim kalmıştı sınavdan sonra 3 dersi verip kredi'mide tamamladığımı düşünüyorum bildiğiniz üzere ygs kayıtlarıda başladı şimdi ben sınav sonuçları daha açıklanmadığı için mezun olamadım bu şekilde ygs'ye kayıt olabilirmiyim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Re: Ygs hakkında yardım

Mesaj gönderen Dersatatürk » 06 Oca 2016, 23:26

Başvuru yapabilirsin mezun olma zorunluluğu yok YGS ye girmek için sadece bu yıl sonunda üniversite kaydını yaptırabilmen için mezun olmuş olman gerekiyor . YGS ye 102 krediyi geçtiğin an başvuru yapılabiliyor .
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Riddick

Re: Ygs hakkında yardım

Mesaj gönderen Riddick » 07 Oca 2016, 11:13

Dersatatürk yazdı:Başvuru yapabilirsin mezun olma zorunluluğu yok YGS ye girmek için sadece bu yıl sonunda üniversite kaydını yaptırabilmen için mezun olmuş olman gerekiyor . YGS ye 102 krediyi geçtiğin an başvuru yapılabiliyor .
Cevabınız için teşekkür ederim.

“YKS ( TYT, AYT, YDT )” sayfasına dön