Ilk sectigim o dersin sinavina giremedim iki kez daha secersem o dersten muaf olur muyum

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
fehmiye
Acemi

Ilk sectigim o dersin sinavina giremedim iki kez daha secersem o dersten muaf olur muyum

Mesaj gönderen fehmiye » 15 Oca 2016, 15:25

[*]arkadaslar ben bu sinavda 2. Oturuma giremedim o oturuma ait zorunlu derslerimi iki kez daha secersem muaf olur muyum yoksa giremedigim icin uc kez mi secmem gerekyor birde bu yil ek sinav olucak mi ygs basvurdum kredim tm da fizik 2 ve ingilizce 7 ve 8 i gecemssem ek sinav olmadigi taktirde mezun olamicam=(yardimci olanlara simdiden tesekkurler

Neyi çok istersen!'imtihanin olur'

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Re: Ilk sectigim o dersin sinavina giremedim iki kez daha secersem o dersten muaf olur muyum

Mesaj gönderen Dersatatürk » 15 Oca 2016, 17:57

fehmiye yazdı:[*]arkadaslar ben bu sinavda 2. Oturuma giremedim o oturuma ait zorunlu derslerimi iki kez daha secersem muaf olur muyum yoksa giremedigim icin uc kez mi secmem gerekyor birde bu yil ek sinav olucak mi ygs basvurdum kredim tm da fizik 2 ve ingilizce 7 ve 8 i gecemssem ek sinav olmadigi taktirde mezun olamicam=(yardimci olanlara simdiden tesekkurler
Sınava girmediğiniz için o dersten not alamazsınız ve bir dersten muaf olabilmeniz için o dersi seçip , dersin sınavına girip , 3 kez sınavdan 45 altı not almanız gerekiyor ki bunu zaten biliyorsunuz sanırım . Bu yüzden o sınavdan 3 kez sınava girmeniz gerekiyor . Sınava girmediğiniz için sayılmayacak . Bu yıl ek sınav olacak mı demişsiniz bu Açık Öğretim Lisesinin yönetiminin inisiyatifine kalmış bir durum ama genel olarak her yıl yapılıyor bu yılda yapılacaktır büyük bir ihtimale, yapılmazsa bana sövmeyin . :)
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

“Sınavlar” sayfasına dön