Ilk sectigim o dersin sinavina giremedim iki kez daha secersem o dersten muaf olur muyum
Ilk sectigim o dersin sinavina giremedim iki kez daha secersem o dersten muaf olur muyum
[*]arkadaslar ben bu sinavda 2. Oturuma giremedim o oturuma ait zorunlu derslerimi iki kez daha secersem muaf olur muyum yoksa giremedigim icin uc kez mi secmem gerekyor birde bu yil ek sinav olucak mi ygs basvurdum kredim tm da fizik 2 ve ingilizce 7 ve 8 i gecemssem ek sinav olmadigi taktirde mezun olamicam=(yardimci olanlara simdiden tesekkurler
Neyi çok istersen!'imtihanin olur'
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Re: Ilk sectigim o dersin sinavina giremedim iki kez daha secersem o dersten muaf olur muyum
Sınava girmediğiniz için o dersten not alamazsınız ve bir dersten muaf olabilmeniz için o dersi seçip , dersin sınavına girip , 3 kez sınavdan 45 altı not almanız gerekiyor ki bunu zaten biliyorsunuz sanırım . Bu yüzden o sınavdan 3 kez sınava girmeniz gerekiyor . Sınava girmediğiniz için sayılmayacak . Bu yıl ek sınav olacak mı demişsiniz bu Açık Öğretim Lisesinin yönetiminin inisiyatifine kalmış bir durum ama genel olarak her yıl yapılıyor bu yılda yapılacaktır büyük bir ihtimale, yapılmazsa bana sövmeyin .fehmiye yazdı:[*]arkadaslar ben bu sinavda 2. Oturuma giremedim o oturuma ait zorunlu derslerimi iki kez daha secersem muaf olur muyum yoksa giremedigim icin uc kez mi secmem gerekyor birde bu yil ek sinav olucak mi ygs basvurdum kredim tm da fizik 2 ve ingilizce 7 ve 8 i gecemssem ek sinav olmadigi taktirde mezun olamicam=(yardimci olanlara simdiden tesekkurler