YGS başvuru ?

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
safiye
Çırak

YGS başvuru ?

Mesaj gönderen safiye » 15 Oca 2016, 14:02

Arkadaslar merhaba cok kısa sorularım olacak. ygs başvuru formunu doldurup halk eğitime onaylatıp sonra başvuru yapacağımız liseye tekrar o formu götürmemiz mi gerekiyor? her yerde farklı bi bilgi var herkes farklı bi sey söylüyor ne yapacağımı bilmiyorum? lütfen yardım

196 kredi # MEZUN•

21.03.2016

Kullanıcı avatarı
nivli_83
Doktor

Re: YGS başvuru ?

Mesaj gönderen nivli_83 » 15 Oca 2016, 14:13

Lisede formu dolduruyor. Sonrada ücreti bankaya ödeyip başvuruyu tamamlıyosun. Halk Eğitim Merkezine gitmeye gerek yok
herşeyi bilmen gerekmez..haddini bil yeter !!

safiye
Çırak

Mesaj gönderen safiye » 15 Oca 2016, 20:09

Bugun ygs başvuru yapmak icin okula gittim uzun sure sırada bekledim fakat bana halk eğitimden onay almam gerektiğini söyledi. tam olarak bilgisi olan kimse yok mu? halk eğitimde böyle bi bağlımız yok direkt gidin başvuru yapın diyorlar kafayı yiyeceğim
196 kredi # MEZUN•

21.03.2016

la tahzen
Doktor

Mesaj gönderen la tahzen » 16 Oca 2016, 03:44

safiye yazdı:Bugun ygs başvuru yapmak icin okula gittim uzun sure sırada bekledim fakat bana halk eğitimden onay almam gerektiğini söyledi. tam olarak bilgisi olan kimse yok mu? halk eğitimde böyle bi bağlımız yok direkt gidin başvuru yapın diyorlar kafayı yiyeceğim

Sen bence liseye git durumu anlat olmadı liseyle halk eğitimi irtibata geçir. Dahada olmadı 147 yi ara. Kimse doğru dürüst görevinl yapmıyo olan bize oluyo.

safiye
Çırak

Mesaj gönderen safiye » 16 Oca 2016, 15:04

la tahzen yazdı:
safiye yazdı:Bugun ygs başvuru yapmak icin okula gittim uzun sure sırada bekledim fakat bana halk eğitimden onay almam gerektiğini söyledi. tam olarak bilgisi olan kimse yok mu? halk eğitimde böyle bi bağlımız yok direkt gidin başvuru yapın diyorlar kafayı yiyeceğim

Sen bence liseye git durumu anlat olmadı liseyle halk eğitimi irtibata geçir. Dahada olmadı 147 yi ara. Kimse doğru dürüst görevinl yapmıyo olan bize oluyo.
siz sadece liseye gidip başvurunuzu yaptınız mı? 3 gun kaldı pazartesi önce halk eğitime sonra tekrar liseye gideceğim ama bilmiyorum halk eğitimden bu sefer yine oyle bi bilgimiz yok cevabı alırsam ne yapacagım
196 kredi # MEZUN•

21.03.2016

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Mesaj gönderen foundreform » 16 Oca 2016, 16:58

Ygs başvuru formunun çıktısını alıp gerekli bilgileri doldurun orada kaşe ve imza gereken yeri halk eğitimin doldurması lazım.
Aslında TC kimlik numaranız ile sistemden eğitim bilgileriniz alınıyor.Sizden halk eğitimden onaylı belge istemeleri gereksiz ama belki de bilmediklerinden istiyorlar onaylı belgeyi.
Sorun olursa başka bir okula ygs için kayıt yaptırmaya gidin.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

la tahzen
Doktor

Mesaj gönderen la tahzen » 17 Oca 2016, 00:41

safiye yazdı:
la tahzen yazdı:

siz sadece liseye gidip başvurunuzu yaptınız mı? 3 gun kaldı pazartesi önce halk eğitime sonra tekrar liseye gideceğim ama bilmiyorum halk eğitimden bu sefer yine oyle bi bilgimiz yok cevabı alırsam ne yapacagım

Canım ben ilk halk eğitime gittim dönerkende söyledikleri lise biraz yoluma tersti o gün yapmadım. Pzartesi yapıcam, yani ben sordum mezun olmayanlar nasıl yapıyo diye benim bulunduğum bölgede yüzyüze eğitim veren liselerden birini söylediler ordan yapıyolar dediler.
Oraya gidicem pazartesi sana söylerim. Sen bence tekrar git o lisey e sıra var filan demişsin büyük ihtimal bundan dolayı uzerine dusmemislerdir.

safiye
Çırak

Mesaj gönderen safiye » 17 Oca 2016, 03:08

la tahzen yazdı:
safiye yazdı:
la tahzen yazdı:

Canım ben ilk halk eğitime gittim dönerkende söyledikleri lise biraz yoluma tersti o gün yapmadım. Pzartesi yapıcam, yani ben sordum mezun olmayanlar nasıl yapıyo diye benim bulunduğum bölgede yüzyüze eğitim veren liselerden birini söylediler ordan yapıyolar dediler.
Oraya gidicem pazartesi sana söylerim. Sen bence tekrar git o lisey e sıra var filan demişsin büyük ihtimal bundan dolayı uzerine dusmemislerdir.
teşekkür ederim insallah pazartesi günü hallederiz. sizin içinde hiçbir sıkıntı çıkmaz umarım
196 kredi # MEZUN•

21.03.2016

“Sınavlar” sayfasına dön